SCANDAL ca la ușa cortului într-un club din Capitală! Ilie Năstase și Brigitte "s-au lovit, s-au scuipat"

Publicat pe 07.04.2017 la 10:50 Actualizat pe 07.04.2017 la 11:09

Cei doi au ajuns la cutite!

Mega scandal în lumea bună a Capitalei! Protagoniștii sunt Ilie Năstase și Brigitte Sfăt, care s-au dat în stambă într-un club din Capitală și i-au lăsat pe toți mască cu reacțiile lor. Și-au aruncat vorbe grele, "s-au lovit, s-au scuipat".

Se afișează împreună, dar ea susține că nu mai sunt împreună. Miercuri seara, Brigitte Sfăt și-a inaugurat magaziunul de haine, iar cu acest prilej, a mărturisit public faptul că ea și Ilie Năstase nu mai formează un cuplu de aproximativ o lună de zile.

Tot miercuri seara, după evenimentul de lansare, cei doi s-au întâlnit într-un club din Capitală, unde i-au lăsat pe toți mască cu reacțiile sale.

O persoană a povestit pentru libertatea.ro că Ilie și Brigitte au făcut scandal ca la ușa cortului.

Brigitte a trântit geanta pe masă și, fără nicio introducere a început să țipe la Ilie. Îi striga obsesiv că de ce a trecuit să meragă el la evenimentul ei îmbrăcat în ”sereist” (n.r. aparent făcea referire la costumul de general), că nu degeaba s-a chinuit ea să iasă în evidență cu rochia ei Prada, că i-a luat fața și nu e OK, că era evenimentul ei, magazinul ei. Și a început circul, și panarama.

Din sărăcio, împuțitule, idiotule nu l-a scos, dar nici el nu s-a lăsat mai prejos. În cele din urmă a realizat penibilul situației și a plecat. S-a întors pentru un minut că, probabil uitese să-i salute pe cei de la masă, și atât i-a trebuit… Brigitte a început să-l drăcuie, să-l îmbrâncească până și-a pierdut și el cumpătul și i-a strigat că are silicon în loc de creier.

Apoi, a făcut stânga împrejur și a plecat din nou. Ea a alergat după el și l-a prins în parcare și să te ții! Au început să se înjure ca la ușa cortului, s-au lovit, s-au scuipat. Dumnezeule! Așa ceva nu cred că a văzut vreunul dintre cei adunați să urmărească circul”, a relatat în detaliu un martor ocular, pentru libertatea.ro.

În articolul

SCANDAL ca la ușa cortului într-un club din Capitală! Ilie Năstase și Brigitte "s-au lovit, s-au scuipat"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x