Scrisoarea pe care solistul de la Linkin Park i-a dedicat-o celui mai bun prieten al său, Chris Cornell, care s-a spânzurat în Mai, e CHEIA!

Publicat pe 21.07.2017 la 15:41 Actualizat pe 21.07.2017 la 16:26

Cuvintele sunt ravasitoare!

Moartea celui mai bun prieten al său, vocalistul și chitaristul Chris Cornell, care s-a spânzurat în luna Mai, l-a afectat mai mult decât s-ar fi crezut pe solistul de la Linkin Park, Chester Bennington.

Acesta din urmă s-a sinucis folosind aceeași metodă ca bunul lui prieten, chiar în ziua în care Chris Cornell ar fi împlinit 53 de ani.

Toți sunt de părere că nu este deloc o coincidență, mai laes după ce au citit scrisoarea pe care Chester o scrisese în memoria prietenului său, la câteva zile de la înmormântare. Nu erau simple vorbe, ci mai degrabă, adevărate prevestiri. Iată ce i-a scris.

Dragă Chris,

Azi-noapte, i-am visat pe cei de la Beatles. M-am trezit cu ”Rocky Racoon” sunându-mi în cap și cu privirea preocupată a soției mele. Mi-a spus că prietenul meu murise....

Gândurile despre tine mi-au năvălit mintea și m-am pus pe plâns. Încă o fac, de tristețe și de mulțumire, pentru toate momentele speciale petrecute alături de tine și de familia ta. M-ai inspirat în moduri în care nu ai fi crezut.

Talentul tău a fost unic și fără egal. Vocea ta era bucurie și durere, furie și iertare, iubire și trădare, la un loc. Prespun că toți suntem așa și tu m-ai făcut să înțeleg asta.

Tocmai am urmărit un filmuleț cu tine interpretând ”A Day In The Life’ a celor de la Beatles și mi-am amitit de visul meu. Îmi place să cred că tu îți luai adio de la mine, în felul tău.

Nu-mi pot imagina o lume fără tine. Mă rog ca tu să-ți găsești liniștea în viața viitoare. Soției tale, copiilor și prietenilor tăi le transmit toată dragostea mea.

Îți mulțumesc că m-ai lăsat să fac parte din viața ta.

Cu dragoste, al tău prieten,

Chester Bennington”

Vorbele tulburătoare ale lui Chester, dar și faptul că s-a spânzurat precum bunul său prieten, chiar de ziua lui, îi fac pe mulți să creadă că artistul și-ar fi plănuit, de atunci, propria moarte!...

În articolul

Scrisoarea pe care solistul de la Linkin Park i-a dedicat-o celui mai bun prieten al său, Chris Cornell, care s-a spânzurat în Mai, e CHEIA!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x