Scrooge a la Hollywood: celebrități care pur și simplu urăsc Crăciunul

Publicat pe 10.12.2013 la 09:53 Actualizat pe 10.12.2013 la 11:45

Toată lumea a intrat deja în spiritul Crăciunului? Nu chiar... Unii dintre noi chiar nu suportă clinchetele de zurgălăi și colindele care răsună în tot orașul, brazii împodobiți, luminițele și mai ales veselia pe care o afișează toată lumea. Dacă te simți ca un Scrooge în acest an sau poate niciodată nu ai suportat Crăciunul, nu ești singur! Nu toată lumea adora această sărbătoare, iar printre cei mai înfocați detractori ai Crăciunului se numără și câteva celebrități. La unele dintre ele nu te așteptai să se găsească pe listă:

Hugh Grant

Hugh Grant urăște Crăciunul atât de mult încât an de an, el și tatăl său fac totul posibilul să îl evite. Actorul glumește pe seama faptului că sunt amândoi bătrâni și morocănoși și că nu găsesc nicio bucurie în a sărbatori Crăciunul, așa că de regulă evadează într-o țară unde nu este sărbătorit și petrec acolo câteva zile de vacanță. O alegere deja populară pentru cei doi este Marocul.

Colin Firth

Colin Firth a fost în repetate rânduri destul de clar în privința sentimentelor sale față de Crăciun:

Nutresc o ură profundă față de Crăciun - este chiar trist. În această perioadă din an evit să dau drumul la radio pentru că toate colindele astea vesele mă împing la crimă și mă transportă exact în inima teritoriului lui Scrooge. De fapt cred că de Crăciun toți devenim Scrooge. Toată lumea încearcă să-ți vâre pe gât chestii fericite și exact asta mă irită cel mai tare.” Mai rămâne vreo îndoială în privința sentimentelor lui Colin față de Sărbători?

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne este Prințul Întunericului. Nu ne miră foarte mult că nu este un fan al bradului împodobit. De fapt, nu prea suportă nimic ce are legatură cu Crăciunul. Cea mai frumoasă amintire a lui de la final de Decembrie este din 2003 când a avut un accident în perioada sărbătorilor: “Am fost în comă câteva zile și am ratat Crăciunul. Slavă cerului!” Dacă te bucuri că ai ajuns la spital înseamnă că ura față de Crăciun este destul de puternică.

Lady Gaga

Lady Gaga a declarat că cel mai tare o irită falsitatea Crăciunului, când toată lumea este veselă sau se preface foarte fericită. De altfel în 2010 ea și-a șocat fanii prezenți la un concert de-al ei în Londra, când a smuls capul unui Moș Crăciun de jucărie și l-a călcat în picioare. Ea a spus că a făcut acest lucru pentru a-i răzbuna pe toți cei care se simt singuri de Crăciun.

Foto: thefrisky.com

În articolul

Scrooge a la Hollywood: celebrități care pur și simplu urăsc Crăciunul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi se vând cu doar 20 de lei kilogramul
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x