Se face lumină în cazul morții Stelei Popescu! Necropsia a fost finalizata! Iată ce spun specialiștii!

Publicat pe 24.11.2017 la 11:00 Actualizat pe 24.11.2017 la 11:56

Ce spun mediicii legisti?

Potrivit surselor, necropsia în cazul actriției Stela Popescu s-a finalizat.

Cauza morții ar fi fost un accident vascular cerebral, care s-ar fi petrecut înainte de a fi găsită decedată în locuința sa.

Se vehiculează că acest accident cerebral vascular masic s-a produs chiar în ziua în care aceasta a urcat pe scena unui eveniment monden, unde a primit un premiu.

sursă: antena3Actrița Stela Popescu a murit, joi, 23 noiembrie 2017. Ea ar fi împlinit, în decembrie, 82 de ani.
Trupul ei a fost găsit de un echipaj SMURD, alertat de vecinii actriței. Din păcate, pentru marea actriță nu s-a mai putut face nimic.

Stela Popescu s-a născut într-o familie de învățători modești, iar prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă. Atunci, în 1940, tatăl ei, considerat dușman de clasă, este deportat în Siberia, iar mama se refugiază, împreună cu fiica în România, la Brașov.

În 1956 este admisă la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, iar în paralel continuă să susțină spectacole de teatru. La sfârșitul facultății, este repartizată la Teatrul din Brașov, acolo unde ajunge să susțină 400 de spectacole pe an. Din 1963 până in 1969 joacă la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase". În 1969, Stela părăsește Revista și se angajează la Teatrul de Comedie, ceea ce nu o impiedică să continue colaborarea cu Radiodifuziunea Română (pe atunci Radioteleviziunea) din 1963 până în 2017.

Între anii 1971 și 1979 face cuplul, pe scenă și la televiziune, cu Ștefan Bănică. Cât despre longevivul cuplu umoristic Stela Popescu - Alexandru Arșinel, acesta a debutat în 1979.

În articolul

Se face lumină în cazul morții Stelei Popescu! Necropsia a fost finalizata! Iată ce spun specialiștii!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp