Aviz fetelor logodite! Cele mai groaznice soacre din lume: Înșală, mint sau chiar ucid pentru fiii lor!

Publicat pe 20.01.2014 la 14:43 Actualizat pe 20.01.2014 la 15:31

Crezi că soacra ta e de groază? Cel puțin nu a încercat să te ucidă. Încă. Următoarea femeie a trecut la fapte atunci când a decis că nora sa a devenit insuportabilă

Crezi că soacra ta e de groază? Cel puțin nu a încercat să te ucidă. Încă. Următoarea femeie a trecut la fapte atunci când a decis că nora sa a devenit insuportabilă!

Anul trecut, o bunicuță din Florida a fost acuzată de angajarea unui criminal pentru a-i lua viața nurorii sale. Diana Reaves Costarakis ar fi plătit un agent sub acoperire să o ucidă pe soția fiului său, altfel o va face ea. Costarakis a susținut că femeia o merita, fiind o bețivă care plănuia s-i părăsească fiul și să ia copilul lor cu ea.

O femeie din Anglia și-a tratat în ultimul hal nurorile, tratându-le ca pe niște sclave. Timp de 13 ani, femeia le-a ținut sub papuc, punându-le să muncească zi și noapte. Femeile au venit în Marea Britanie din Anglia, după căsătorii aranjate, așteptându-se să ducă un trai liniștit cu soții lor. Dar acestea au fost ținute prizoniere în casă, bătute și obligate să muncească. Chinul a încetat în 2006, când unul dintre copii a spus la grădiniță că bunica îi rănea mama.

Bunica care a încercat să-și alăpteze propriul nepot a scandalizat Internetul. Femeia a încercat să facă acest lucru cu mama copilului lângă ea, aparent fără să-și dea seama cât de absurd era comportamentul său.

O italiancă a avut cea mai groaznică lună de miere pe care și-o putea închipui - s-a trezit cu soacra în concediu. Atunci când a încercat să o gonească, chiar mirele a oprit-o, spunând că mama sa are probleme de sănătate și trebuie să vină cu ei. Femeia a cerut divorțul din cauza „atașamentului emoțional excesiv” al bărbatului.

O soacră a făcut gestul suprem de susținere a ginerelui său: s-a căsătorit cu el! După moartea fiicei, Felistus Gopoza s-a mutat în casă cu ginerele, Judah Magarasadza. Cei doi au început o relație la scurt timp după, terminată cu o nuntă. Nimeni nu a venit la ceremonie, rudele refuzând să aprobe legătura maritală. La moartea bărbatului, soacra nu a putut să vină, din cauza opoziției familiilor.

Potrivit unui ascultător de radio, soacra l-a urât atât de mult încât a petrecut ziua nunții sunând invitații și mințind că ceremonia s-a anulat. Femeia explica că cei doi s-au despărțit și că mirele urma să meargă la pușcărie. În cele din urmă, nunta a avut loc, dar numai câșiva prieteni apropiați de-ai mirelui au fost prezenți.

În articolul

Aviz fetelor logodite! Cele mai groaznice soacre din lume: Înșală, mint sau chiar ucid pentru fiii lor!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x