Sportivă sau nu prea? Ce spune zodia ta despre înclinația spre mișcare!

Publicat pe 22.10.2014 la 16:12 Actualizat pe 22.10.2014 la 17:37

Știm deja cât de importantă este mișcarea pentru buna funcționare a organismului nostru, însă nu toate adorăm trezitul de dimineață și mersul la alergat sau datul buznei la sală. Poate cheia se află în stele. Iată ce spun astrele despre fiecare zodie în ceea ce privește aversiunea pentru mișcare

Știm deja cât de importantă este mișcarea pentru buna funcționare a organismului nostru, însă nu toate adorăm trezitul de dimineață și mersul la alergat sau datul buznei la sală. Poate cheia se află în stele. Iată ce spun astrele despre fiecare zodie în ceea ce privește aversiunea pentru mișcare.

Berbec (20 martie - 19 aprilie)

Berbecii se pun pe ei pe primul plan, motiv pentru care sunt niște persoane extrem de dedicate programului lor de la sală. Sunt motivați și ambițioși, stabilindu-și ținte precise pentru atins. Sunt extrem de competitivi.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Cei aflați sub semnul taur tind să fie mult mai materialiști decât cei aflați în alte zodii, motiv pentru care estetica lor este foarte importantă pentru ei. Sunt stabili și de încredere, așa că se țin de programul lor de sport.

De vreme ce sunt și răbdători, nu se agită atunci când nu văd rezultate imediate. În schimb continuă să muncească din greu pentru a-și atinge scopul.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii tind să fie extrem de sociabili, așa că îi vei zări mai degrabă stând la povești în sala de sport. Ei privesc acest loc ca un spațiu în care poți cunoaște oameni.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racii adoră să stea aproape de casă, așa că mai degrabă îi vei găsi lucrând într-un spațiu privat decât într-o sală de forță. Sunt introvertiți, de aceea se explică tendința de a evita spațiile aglomerate.

Se descurajează atunci când nu văd rezultate imediate.

Leu (23 iulie – 23 august)

Leii sunt orgolioși și sunt extrem de fixiști, așa că se înțelege că iubesc să tragă de fiare.

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Fecioarele sunt buni planificatori și își construiesc cu atenție programul de sport printre activitățile lor zilnice. Atunci când observă că au luat în greutate nu se liniștesc până nu fac ceva pentru a schimba această problemă. Sunt perfecționiste așa că pot ajunge să exagereze cu sportul.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele își petrec viața căutând echilibrul așa că sigur vor îndrăgi mișcarea. Un program de rutină la sală îi va calma.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt competitivi și dedicați, motiv pentru care sunt dispuși să facă sport. Nu vor căuta niciodată ajutorul unui antrenor pentru că ei știu ce-i mai bine pentru sine.

Chiar și atunci când greșesc nu vor asculta sfaturi pentru că în opinia lor ei știu mai bine.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Această zodie nu are o problemă în a căuta și a cere ajutorul altor persoane. Se concentrează pe țintele lor pe termen lung și văd imaginea în ansamblu decât să aștepte rezultate imediate.

Nu caută doar rezultatul ci înțeleg mai degrabă cum să își atingă scopul mai bine.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt ambițioși și disciplinați așa că programul la sală este mai degrabă o rutină decât ceva sporadic. Sunt extrem de practici când vine vorba de exerciții fizice și nu se așteaptă la rezultate miraculoase fără muncă asiduă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă vărsătorii nu sunt mulțumiți de propria înfățișare, vor face tot ce le stă în putință să schimbe ceva. Caută constant schimbarea și nu au o problemă să facă totul pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Sunt spontani și au de multe ori stări de spirit extreme așa că obiceiurile lor sunt haotice la sală. Se bucură să facă sport, dar dacă sunt deprimați ori lucrează din greu ori deloc.

În articolul

Sportivă sau nu prea? Ce spune zodia ta despre înclinația spre mișcare!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x