Spune-mi la ce NUMĂR locuieşti ca-ţi spun cine EŞTI! Dacă locuieşti la numărul TREI, înseamnă că...

Publicat pe 14.09.2016 la 22:54 Actualizat pe 15.09.2016 la 01:49

Care este apartamentul norocos?

Tu la ce număr locuieşti?

Când ne mutăm dintr-o casă în alta, undeva subtil înţelegem că aceste spaţii vor aduce în viaţă noastră o oarecare coloratură, anumite nuanţe, situaţii şi contexte. Fiecare apartament cu cifra lui de vibraţie şi ne influenţează mult mai puternic decât numărul blocului, străzii, sectorului, oraşului.

Codul apartamentului, adică vibraţia acestuia, exercită asupra noastră o influenţă directă şi foarte puternică, întrepătrunde şi modelează permanent spaţiul unde noi vom locui cu anumiţi curenţi energetici, generatori de cauze şi contexte care duc inevitabil către anumite efecte.

Apartamentul 1 (10, 28, 19 etc...)

– generează o energetică egală dar în scară “cu centrul Universului”. Locuitorii acestui apartament mereu vor fi “terorizaţi de ceilalţi” vecini, cu tot felul de sfaturi legate de tot felul de probleme ale vieţii. Asociaţia de locatari, dintr-o cauza inexplicabilă vor consideră că este mai bine să îl numească preşedinte pe cineva din apartamentul nr. 1 deoarece au încredere în ei, sunt consideraţi de a fi lideri şi lor le sunt gata să li se supună lor.

Apartamentul 2 (11, 20, 29 etc..)

Dă impresia că locatarii lui sunt nişte oameni de companie, foarte plăcuţi şi sociabili. Este un apartament foarte bun pentru oamenii comunicativi, oricând pregătiţi pentru a transformă propria casă într-un loc de întâlnire într-o încrucişare de interese.

Vibraţia lui 2 aparţine oamenilor încrezători în propriile puteri, sfătuitori, cuminţi, diplomaţi.

Apartamentul 3 (21, 30 etc...)

Într-un astfel de apartament cu uşurinţă se pot manifesta tot felul de zgomote ciudate şi inexplicabile, uşor confundabile cu fenomenul poltergeist. Vecinii îi vor consideră pe locuitorii acestui apartament că fiind ciudaţi şi neobişnuiţi. EI vor fi des subiectul prejudecăţilor celorlalţi. Într-un astfel de apartament este recomandat să ai o activitate creativă.

Spaţiul lui 3 stimulează dezvoltarea talentelor şi capacităţilor şi, din acest motiv, un astfel de spaţiu este foarte bun pentru generaţia tânăra.

Apartamentul 4 (4, 40, 31 etc...)

Umple prin vibraţia să toţi metrii pătraţi cu energie ce te împinge către muncacu energia entuziasmului. Este un spaţiu ideal pentru cei care lucrează de acasă. Într-un astfel de apartament îţi ajunge timp şi pentru lucru şi pentru viaţă personală. Dacă într-un astfel de spaţiu locuieşte o gospodină, atunci această nu numai va întreţine într-o formă ideală curăţenia şi ordinea în casă dar neapărat se va ocupă şi de designul interior.

Apartamentul 5 (23, 32, 50 etc...)

Transformă locuitorii săi într-un fel de perpetuum mobile deoarece este plin doldora cu energia activităţii orientată către schimbare. Sub influenţă acestei energii a spaţiului, chiar şi cei mai raţionali oameni, deodată încep să ia hotărâri nefireşti pentru ei sub imperiul impulsului, a aventurismului şi a riscului.

Apartamentul 6 (6, 24, 33 etc...)

Influenţează locuitorii săi în direcţia construcţiei familiare, a relaţiilor, a echilibrului. În acest spaţiu domină energia comunităţii familiale. Cu cât e mai numeroasă familia, cu atât mai bine. Este apartamentul ideal pentru o familie numeroasă. Adevărat este şi faptul că un astfel de spaţiu impune locuitorilor săi cerinţe din ce în ce mai crescătoare unul faţă de altul. Şi din această cauza pot apărea conflicte. Este foarte greu să locuieşti într-un astfel de spaţiu dacă eşti burlac, despărţit sau văduv. Vibraţia lui 6, în modul cel mai direct programează membrii familiei în păstrarea “celulei de baza” chiar şi împotriva oricărei raţiuni sănătoase sau dovezi.

Citeşte mai departe aici!

În articolul

Spune-mi la ce NUMĂR locuieşti ca-ţi spun cine EŞTI! Dacă locuieşti la numărul TREI, înseamnă că...

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x