Sunt STARURI, dar în COPILĂRIE au trăit reale TRAUME! Pentru Charlize Theron, Jim Carrey şi Leonardo DiCaprio realitatea a depăşit ficţiunea

Publicat pe 08.09.2016 la 15:38 Actualizat pe 08.09.2016 la 16:55

Nici nu-ţi imaginai ce copilărie nefericită au avut!

Mulţi dintre noi tindem să credem că vedete cu state vechi la Hollywood au tot ce îşi doresc. Poate că, din punct de vedere material, au ceea ce şi-au propus, poate că şi pe plan familial, însă ceea nu au avut niciodată şi nici nu ar mai putea recupera vreodată este...o copilărie fericită.

De altfel, am putea spune că dramatismul primul lor ani din viaţă atinge sau, poate chiar îl întrece cu mult, pe cel din peliculele lor.
Aşadar, îţi prezentă, cinci staruri de la Hollywood despre care nici nu bănuai că ar şti ce înseamnă suferinţa cruntă.

Charlize Theron
La 15 ani, frumoasa actriţă a fost martora unei crime în propria familie. Mama l-a omorât pe tată, pentru a se apăra de bătăile primite. Tatăl lui Charlize era un alcoholic foarte agresiv şi îşi maltrata constant familia.

Jim Carrey
Când era mic, familia lui a întâmpinat multe problem financiare, atât de mari încât a fost nevoită să trăiască în caravane sau parcuri de camping. Firma pe care o deţinea tatăl lui Jim Carrey a ajuns la faliment, lăsând o familie cu patru copii pe drumuri. Actorul a fost nevoit să abandoneze studiile, pentru a lucra ca om de serviciu la o fabrică.

Leonardo DiCaprio

De mic copil, Leonardo DiCaprio a fost sărac. El însuşi afirmă: “Eu şi mama eram atât de săraci încât locuiam într-o zonă plină de prostituate. Era oribil. Am văzut oameni întreţinând relaţii sexuale în stradă. Îmi amintesc că aveam numai cinci ani, când un bărbat m-a acostat pe stradă”, a declarat actorul.

În articolul

Sunt STARURI, dar în COPILĂRIE au trăit reale TRAUME! Pentru Charlize Theron, Jim Carrey şi Leonardo DiCaprio realitatea a depăşit ficţiunea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x