Talie de viespe: o studenta din Marea Britanie masoara la brau doar 39,9 centimetri

Publicat pe 09.10.2012 la 12:38 Actualizat pe 09.10.2012 la 13:30

talie de viespe

Studenta Nerina Orton are cea mai mica talie din Marea Britanie. Circumferinta cu care se lauda aceasta masoara in prezent doar 39,9 cm!

Tanara in varsta de 22 de ani este la doar 1,7 centimetri departare de a invinge recordul mondial. Acesta este detinut de americana Cathie Jung, ce are o talie de 38,1 centimetri.

Nerina a ajuns sa aiba aceste dimensiuni dupa ce poarta corset 23 de ore pe zi, pe care il scoate doar cand face dus.

Fata care detine in prezent 78 de corsete, evaluate la peste 15.000 de lire, declara: “Poate ca nu o sa incap niciodata intr-un corset de 14 inci, insa imi place sa le port si niciodata nu voi renunta la ele. Corsetele ma fac sa ma simt feminina si e o modalitate prin care fetele slabe pot sa aiba in sfarsit solduri!”

Tanara mananca 6 mese pe zi pentru a nu se balona si face radiografii de doua ori pe an pentru a se asigura ca trupul sau este sanatos.

Fara corset, talia sa masoara 22 inci – 55,9 cm: “Cand am inceput sa port corsetele, eram in agonie zile intregi. A durut ingrozitor si mi-au ramas cicatrici pe solduri, acolo unde corsetul m-a strans. Prima data cand am dormit cu corsetul pe mine nu a fost atat de confortabil. Simteam o tija pe spate si nu ma puteam ghemui. Apoi, mi-am facut un corset la comanda. Acesta a fost mult mai confortabil. Coastele mele s-au apropiat, asa ca medicul imi face un control la coloana pentru a se asigura ca acestea nu au iesit din linie si nu s-au fracturat. Intestinele mele se misca in interior, asa ca trebuie verificate si ele. Nu am avut probleme vreodata, in afara de a fi putin ametita. ”

Iubitul sau, Cai Lansdown, se teme ca ea sa nu se automutileze. “Se uita la corsetele mele si imi spune sa fiu atenta, ca intr-o buna zi imi pot taia ficatul in doua. Nu exista dovezi ca aceste corsete afecteaza sanatatea, asa ca nu vad de ce ar trebui sa incetez sa le port.”

De meserie dansatoare, Narina a inceput sa poarte corset la varsta de 14 ani, cand mama sa i-a facut cadou unul. “Eram putin cam grasuta si voiam sa arat mai slaba. La 16 ani credeam ca sunt grasa si am inceput sa tin dieta. Supravietuiam doar cu biscuiti si apa in majoritatea zilelor si eram epuizata. In fiecare zi veneam acasa si ma certam cu mama, pentru ca nu voiam sa mananc ceea ce ea imi punea pe masa. Intr-o zi m-am uitat in oglinda si am realizat ca arat exact ca un copil. Era adevarat, purtam haine de copii intre 8 si 10 ani. Eram la un pas de a fi exact ca Jessica Rabbit.”

Nerina a suferit timp de un an de zile de anorexie, apoi a inceput sa manance normal si sa ia in greutate.

In prezent ea studiaza Stiintele Biomedicale la Universitatea London Metropolitan: “Imi place perioada Victoriana, imi plac hainele din acel timp si iubesc taliile delicate pe care le aveau femeile pe atunci – aratau atat de feminine. Oamenii se holbeaza tot timpul cand ma vad, insa nu imi pasa. Sunt obisnuita sa fiu centrul atentiei.”

Acum Nerina isi doreste ca talia sa ajunga la 14 inchi – 35,6 centimetri.


Sursa foto: 24tanzania.com

În articolul

Talie de viespe: o studenta din Marea Britanie masoara la brau doar 39,9 centimetri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x