Tatăl l-a abandonat când mama lui abia murise. După 22 de ani, părintele l-a căutat pe Facebook și i-a scris. Răspunsul fiului este CUTREMURĂTOR

Publicat pe 18.04.2016 la 19:22 Actualizat pe 25.04.2016 la 13:39

Te avertizăm că următoarea poveste te-ar putea afecta emoțional. Totuși, pentru răspunsul genial trimis de copilul orfan, merită să citești până la capăt.

Te avertizăm că următoarea poveste te-ar putea afecta emoțional. Totuși, pentru răspunsul genial trimis de copilul orfan, merită să citești până la capăt.

Foarte mulți dintre copiii orfani din lume ajung în centre de plasament sau având părinți sociali, care, din păcate, îi îngrijesc doar pentru banii pe care îi primesc și nu îi iubesc niciodată ca pe proprii copii.

Jackson este unul dintre ei. Iar el a trecut prin ceea ce mulți dintre copiii abandonați trec.

Cum a început povestea lui
Mama lui a fost dependentă de droguri și mult timp s-a luptat cu adicția ei. Până într-o zi, când și-a dat suflarea. Jackson avea doar doi ani, iar tatăl lui nu mai era de ceva vreme prin preajmă. A fost momentul în care avea cea mai mare nevoie de el. A fost dat în grija statului, a avut părinți sociali, dar totuși a simțit cu vârf și îndesat greutățile vieții.

Tatăl l-a căutat pe Facebook după 22 de ani
Într-o zi, tatăl său l-a găsit pe Facebook și și-a exprimat dorința de a relua legătura cu el.
Răspunsul fiului pe care nu l-a avut niciodată a venit imediat, iar ceea ce i-a scris este cutremurător.

Dragă Jack,
Am 24 de ani. Nu mai sunt copilul care plângea că ai plecat. Sunt un bărbat care acum are o fetiță și un băiețel. Nu s-a întâmplat niciodată să stau mai multe de două zile departe de ei. Nu mai am nevoie de tine acum.

Odată, aveam nevoie. Când a murit mama, chiar aveam nevoie de un tată. Aș fi avut nevoie de oricine. Dar nu era nimeni acolo. Nimănui nu i-a păsat de mine. Am petrecut 3 zile în apartament după moartea ei, așteptând să se trezească.

Te-au sunat pentru că tu erai tatăl meu. Dacă ai fi venit atunci, ai fi avut un fiu care să te iubească pentru totdeauna.
Dar nu ai venit. Așa că am fost luat de niște părinți de împrumut care iubeau mai mult banii de pe urma mea decât pe mine. Asta nu i-a determinat să se poarte frumos cu mine. Încă am arsuri pe brațe și încă îmi este frică de spațiile închise și întunecoase pentru că m-au închis în dulap. Timpul trece greu când nu-l poți contoriza.

Mă rugam, cum făcea mama când eram mic. Mă rugam să vină cineva să mă salveze de acolo. Într-o zi am ajuns să nu mai cred aproape în nimic.

De la 4 la 16 ani am schimbat șapte locuințe. Niciodată nu am avut o familie cu adevărat. N-am avut zile de naștere și nici vreun Crăciun.
Când aveam 16 ani și tatăl meu m-a certat pentru că am umblat în lucrurile lor și am luat un sandviș cu șuncă am fugit de acasă. Fără nimic, doar cu 40 de dolari. Mi se putea întâmpla orice.

Dar m-am descurcat. Acum nu mai am nevoie de tine. Nu vreau să te simți rău pentru asta, dar nu pot să fiu fiul tău. Am 24 de ani și n-am fost niciodată fiul nimănui. Jackson”.

În articolul

Tatăl l-a abandonat când mama lui abia murise. După 22 de ani, părintele l-a căutat pe Facebook și i-a scris. Răspunsul fiului este CUTREMURĂTOR

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x