Te poți îmbolnăvi în orice clipă! 6 lucruri pe care trebuie să le cureți mai des

Publicat pe 09.03.2015 la 12:50 Actualizat pe 09.03.2015 la 13:12

Dacă vrei să eviți cu orice preț infecțiile (și credem că vrei) trebuie să acorzi mai multă atenție lucrurilor mici din casă pe care șe folosești des. Astfel, când faci curățenie, nu uita de:

Dacă vrei să eviți cu orice preț infecțiile (și credem că vrei) trebuie să acorzi mai multă atenție lucrurilor mici din casă pe care șe folosești des. Astfel, când faci curățenie, nu uita de:

1. Laptopul la comun

Orice intră în contact cu mâinile sau degetele poate fi ușor infectat de bacterii. În special dacă ai obiceiul să duci mâna la față! Curăță laptopul înaintea fiecărei utilizări.

2. Ușa frigiderului

Toată ziua, pui mâna pe mânerul de la ușa frigiderului. Dacă ai cumva mâinile pline de grăsime sau rămân firimituri blocate pe lângă el, bacteriile se înmulțesc rapid. Șterge o dată pe săptămână măcar locul cu șervețele dezinfectante.

3. Interiorul mașinii

Bordul mașinii este un loc perfect pentru adăpostirea bacteriilor din cauza aerului condiționat care le împinge aici. La fel, paharele de cafea rămase peste noapte sunt ținte preferate - încearcă să ștergi săptămânal locul.

4. Telecomanda

Toată lumea o atinge, de multe ori în timp ce mănâncă - nu e de mirare că aici se ascund bacteriile, printre butoane. Șterge-o săptămânal cu șervețele îmbibate în alcool.

5. Geanta

O lași pe jos sau pe scaune în locuri publice - de aici, geanta ta duce microbii în casă. Șterge-o de fiecare dată când o aduci înăuntru sau o iei afară.

6. Telefonul mobil

Pui mâna pe el zilnic, de zeci de ori pe zi - clar este unul din cele mai murdare obiecte personale, chair dacă nu realizezi. Șterge-l zilnic cu șervețele pe bază de alcool pentru electronice.

În articolul

Te poți îmbolnăvi în orice clipă! 6 lucruri pe care trebuie să le cureți mai des

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x