Terapii pentru o piele stralucitoare si catifelata

Publicat pe 04.09.2010 la 11:23 Actualizat pe 04.09.2010 la 11:35

Terapii pentru o piele stralucitoare si catifelata

Pielea ta are nevoie de un look estival, prin urmare Keiko Slim Spa propune un pachet de terapii cu efecte benefice asupra pielii, lasand-o mai stralucitoare si mai catifelata.

Ingredientele folosite sunt naturale, iar rezultatele vor fi pe masura. Intr-o prima etapa, pielea iti va fi exfoliata cu ajutorul unui gomaj pe baza de sare marina. Urmeaza impachetarea cu miere si ulei de masline la capsula cu infrarosii si vibratii, iar la final, sedinta de bronz organic va da pielii o nuanta ciocolatie.



Fara contraindicatii
Gomajul cu sare marina este recunoscut pentru efectele sale terapeutice. Sarea marina are un continut crescut de saruri, de sodiu si minerale. Asadar, gomajul hraneste pielea cu nutrientii necesari, mentinandu-i astfel sanatatea si tineretea.

Prin exfolierea cu sare marina se indeparteaza celulele moarte si reziduurile, iar datorita granulelor de sare este stimulata circulatia sangvina la nivelul epidermei. Durata gomajului este de 10 minute.


Impachetarea cu miere de albine si ulei de masline este cel mai hidratant si mai placut tip de impachetare. Mierea contine numeroase vitamine (cele mai importante din complexul B), minerale (potasiu, calciu, magneziu), hormoni naturali.

Impachetarea cu miere determina tonifierea si hidratarea pielii, dar si regenerarea celulara. Uleiul de masline este supranumit ,,aurul lichid”, datorita culorii sale si minunilor pe care le face. Sa nu uitam continutul crescut de vitamina E, care creste elasticitatea pielii.


Datorita compozitiei organice, mult imbunatatite, bronzul organic actioneaza ca un puternic tratament de hidratare a epidermei. Astfel nu risti imbatranirea, aparitia ridurilor, deshidratarea sau uscarea epidermei. O singura sedinta este suficienta pentru a parea recent intoarsa de la mare.



Sfatul specialistului: Sorina Bratu, manager, Keiko SlimSpa
“Impachetarea se efectueaza la capsula, temperatura putand fi ajustata dupa preferinte. Prin transpiratie se elimina 30% grasimi si toxine, iar razele infrarosii penetreaza 5-6 cm sub nivelul pielii, ajungand la tesutul adipos, unde vor topi grasimile stocate. Bronzul organic ce incheie acest tratament este menit sa ridice moralul si sa inveseleasca. Adesea asociem bronzul cu vacantele exotice, relaxare si rasfat. In plus, nu degeaba se spune ca negrul slabeste: aspectul bronzat al pielii confera suplete si ascunde imperfectiunile.”

Citeste Revista Felicia

În articolul

Terapii pentru o piele stralucitoare si catifelata

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x