Tinute de festival. Iata ce sa porti la concertele in aer liber!

Publicat pe 15.05.2013 la 11:46 Actualizat pe 15.05.2013 la 11:55

Se apropie vremea festivalurilor de muzica in aer liber! B’estFest si SummerWell sunt doar doua dintre ele. Pana atunci insa, avem tot timpul sa ne gandim la cele mai potrivite tinute pentru aceste evenimente.

Jeansii sunt un must-have! Scurti sau lungi, acestia trebuie sa fie comozi si sa aiba un design super-cool. Modelele de la 7For All Mankind, True Religion sau Adriano Goldschmied sunt ideale pentru un look relaxat, dar in pas cu moda. Unde mai pui ca sunt preferati de toate vedetele de la Hollywood! Te vei aseza pe iarba, asa ca poti alege modele inchise la culoare sau cu aspect uzat.

La un festival de muzica vei dansa, vei sta mult timp in picioare si vei merge pe teren accidentat, deci cu siguranta vei avea nevoie de o pereche comoda de incaltaminte. Poti alege W Rata Lo Mexican Blanket sau Ombre, de la Vans. Print-ul mexican sau nuantele in degrade iti vor scoate orice tinuta din anonimat.

Hanoracul este o alta piesa vestimentara obligatorie. Poti sa optezi pentru cele de la Abercrombie&Fitch care sunt realizate din bumbac placut la purtare. Iti vor tine de cald dupa lasarea serii, cand temperatura scade.

Daca esti in pana de imaginatie, te poti inspira din look-urile vedetelor de peste hotare: Festivalul Coachella, din SUA este un bun reper, in acest sens. An de an, vedetele de la Hollywood isi etaleaza cel mai nonconformiste tinute. Unele dintre ele prefera look-uri hippie, altele rock sau sport, cu print-uri declarative si in nuante puternice. Pentru un look asemanator cu cel al solistelor Katy Perry sau Rita Ora, poti alege rochii mulate cu animal print, de la Just Cavalli, in combinatie cu incaltari sport de la Adidas by Jeremy Scott. Si rochiile de la M Missoni cu celebrele zig-zag-uri sunt o optiune, daca accesorizezi cu bijuterii etnice sau bentita pe cap.

În articolul

Tinute de festival. Iata ce sa porti la concertele in aer liber!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x