Top 10 cele mai bine imbracate femei din lume

Publicat pe 19.09.2013 la 08:37 Actualizat pe 19.09.2013 la 14:46

Kerry Washington - nominalizata la Premiile Emmy pentru rolul interpretat in serialul “Scandal”, este cea mai bine imbracata femeie din lume, potrivit revistei “People”.

Actrita americana, in varsta de 36 de ani, se afla in fruntea clasamentului realizat de publicatia respectiva. Locurile urmatoare sunt ocupate de Jennifer Lawrence – castigatoare a unui trofeu Oscar, Solange Knowles- sora lui Beyonce, Jenna Dewan- sotia lui Channing Tatum si Kate Bosworth - actrita.

“Nu detin multe perechi de pantaloni. Cand particip la evenimente, imi aleg tinuta in functie de ocazie, dar am grija sa fie confortabila, sa ma simt bine”, a marturisit Kerry.

Directorul executiv al revistei, Elizabeth Sporkin, o apreciaza pe Kerry datorita stilului vestimentar: “In acest an,a fost mereu in tendinte, a purtat outfit-uri impecabile si cred ca acest lucru este meritul ei”.

Desi Kerry Washington a fost numita “cea mai bine imbracata femeie“, Lawrence a primit titlul pentru "cel mai bun stil vestimentar haute couture", in timp ce actrita Jessica Chastain, cunoscuta pentru rolul din productia “Zero Dark Thirty”, a fost cea mai bine imbracata pe covorul rosu.

Cantareata Solange Knowles a obtinut puncte pentru stilul vestimentar indraznet si pentru increderea in sine afisata, in timp ce actrita din “Avatar”- Zoe Saldana a fost apreciata pentru ca stie sa asorteze cel mai bine piesele vestimentare din denim.

Actrita Gwyneth Paltrow a obtinut titlul de “cea mai bine imbracata femeie de anul trecut”.

Revista People a intocmit si lista celor mai prost imbracate femei, pe care apar actrita Sarah Jessica Parker si Michelle Obama- Prima Doamna a SUA.

Printre persoanele care au ocupat un loc in clasamentul realizat de aceasta revista se numara: Nicole Richie – Trendsetter, Emma Watson – stilata, imbina perfect piese vestimentare clasice, Lily Collins - inocenta, mizeaza pe obiecte vestimentare simple, dar de efect.

Foto: Hepta.ro

În articolul

Top 10 cele mai bine imbracate femei din lume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x