Top 5 cei mai iubitori bărbaţi în funcţie de zodie

Publicat pe 29.10.2015 la 11:31 Actualizat pe 29.10.2015 la 11:37

După cum bine ştim, atât bărbaţii cât şi femeile se împart în două categorii: cei care îşi exprimă sentimentele prin zeci şi sute de gesturi şi cei care spun un “te iubesc”, valabil luni sau ani de zile.

După cum bine ştim, atât bărbaţii cât şi femeile se împart în două categorii: cei care îşi exprimă sentimentele prin zeci şi sute de gesturi şi cei care spun un “te iubesc”, valabil luni sau ani de zile.

În funcţie de zodia sub care s-au născut, astrele şi Planetele îi influenteaza pe fiecare dintre bărbaţi. Cum şi în ce măsură vom vedea în cele ce urmează unde va vom dezvălui care sunt cei mai iubitori şi spre cine să va indreptaţi atenţia.

1. Peşti
Acest nativ este un bărbat complet, mai ales şi în principal când este implicat emoţional într-o relaţie serioasă şi de durata. Este un romantic incurabil şi te va surprinde negreşit chiar în momentele în care nu te aştepţi. Fiind o persoană cu talente artistice şi cu înclinaţii mai mult în această zona, va găsi noi şi noi modalităţi de a alungă monotonia din cuplu. Când vine voba de latura amoroasă, se va lăsa pe sine doar pentru a-şi satisface partenera.

2. Rac
Bărbatul Rac poate fi exact ceea ce aşteaptă o femeie toată viaţă. Este acel partener care te va ţine şi te va răsfaţa precum cea mai scumpă comoară pe care o poate primi şi-ţi va mulţumi de fiecare dată când are prilejul, doar pentru simplul fapt că exişti şi că ai apărut în viaţa lui. Într-o relaţie stabilă este extrem de senzual şi va căuta noi metode să te satisfacă şi să te surprindă cu ceva ce îţi place.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

În articolul

Top 5 cei mai iubitori bărbaţi în funcţie de zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x