Top 7 rivalitati de la Hollywood

Publicat pe 31.03.2013 la 17:33 Actualizat pe 31.03.2013 la 18:51

George Clooney si David O. Russell

Ca in orice business, in showbiz exista certuri si invidii. Vedetele se impung deseori in interviuri, isi arata dispretul in discursuri sau isi petrec timpul facandu-le viata imposibila colegilor lor. Iata cateva vedete care nu suporta sa fie in preajma altor staruri.

Robert Pattinson si Andrew Garfield

Andrew Garfield (Spiderman) nu suporta sa fie asemanat din niciun punct de vedere cu starul din Twilight. Garfield il considera pe Pattinson ridicol de cand a acceptat sa joace in seria mentionata. Aparent, sentimentul este reciproc.

Steven Seagal si John Leguizamo

In timp ce filmau o pelicula impreuna, Leguizamo a luat in deradere modul lui Seagal de a interpreta o scena. Ca sa se razbune, Seagal l-a lovit atat de tare incat l-a lasat fara respiratie. Alti actori care il urasc pe Leguizamo sunt Kurt Russell, pe care l-a enervat imitandu-l pe platourile de filmare, Patrick Swayze, care i-a reprosat faptul ca ignora scenariul, si Sean Penn. Ultimul i-a dat replica fizic, cu un pumn.

Mickey Rourke si Kim Basinger

Desi au avut o chimie extraordinara in "Noua saptamani si jumatate", Mickey Rourke si Kim Basinger nu se intelegeau deloc in timpul liber. La un moment dat, Basinger declara ca atunci cand trebuia sa se sarute cu Rourke, simtea ca se saruta cu o scrumiera. Se pare ca certurile erau alimentate chiar de regizor si de actor. Regizorul nu ii lasa sa socializeze in timpul liber pentru ca relatia lor de prietenie sa nu influenteze modul in care isi jucau rolurile, iar Rourke incerca sa o enerveze pe Basinger pentru ca aceasta sa fie autentica in film.

Julia Roberts si Nick Nolte

Julia Roberts l-a antipatizat pe Nick Nolte de la inceput. Actrita ura atitudinea sa de macho pe platourile de filmare de la "I Love Trouble", asa ca il ironiza si il insulta de fiecare data cand avea ocazia. Nolte nu s-a lasat mai prejos. A inceput sa faca tot ce ii statea in putinta ca sa o enerveze pe Roberts. Desi reprezentatul lor a incercat sa minimizeze problemele lor in fata presei, Roberts tot a declarat intr-un interviu: "desi [Nick Nolte] poate fi fermecator si dragut, are momente cand e complet dezgustator".

Lucy Liu si Bill Murray

Lucy Liu si Bill Murray s-au ciocnit adesea pe platourile de filmare de la "Ingerii lui Charlie". Daca la inceput era vorba despre pareri in contradictoriu in legatura cu unele scene, in scurt timp s-a ajuns la insulte directe si batai. In timpul unei scene, Murray i-a spus lui Liu ca "nu stie sa joace". Acest comentariu a fost picatura care a umplut paharul pentru actrita. Ea a inceput sa il loveasca cu pumnii pe Murray. Actorul a refuzat sa mai joace cu ea, asa caregizorul a trebuit sa il distribuie pe Bernie Mac in locul sau pentru "Ingerii lui Charlie: In goana mare".

Richard Gere si Sylvester Stallone

Richard Gere nu suporta sa auda de Sylvester Stallone. Multi spun ca acesta il crede vinovat pe Stallone de un zvon raspandit acum multi ani in care Gere ar fi fost dus de urgenta la spital pentru a-i fi scos din rect un obiect strain (ceea ce implica faptul ca actorul este homosexual). Desi zvonul s-a dovedit a fi fals, Gere nu i-a iertat pacatele lui Stallone. Cei doi au ajuns la bataie cand filmau "The Lords of Flatbush" iar regizorul a trebuit sa faca o alegere. Richard Gere a fost inlocuit cu alt actor.

George Clooney si David O. Russell

George Clooney a spus ca filmarile la pelicula "Trei Regi" au fost cea mai rea experienta a vietii sale. Totul a pornit de la regizor. Clooney a observat ca acesta ii jigneste pe angajati si a vrut sa le ia apararea. Reactia celui in cauza? Una violenta. Clooney a fost amenintat si provocat la bataie. Cinci ani mai tarziu, Clooney declara intr-un interviu: "Sa fiu sincer, daca vine spre mine, o sa ii dau una direct in fata". Totusi, in 2012 acesta i-a propus lui Russell sa faca pace.

foto: pajiba.com

În articolul

Top 7 rivalitati de la Hollywood

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x