Tratamente extravagante de intinerire: le-ai incerca?

Publicat pe 06.11.2013 la 12:10 Actualizat pe 06.11.2013 la 14:22

Cam cat de departe esti dispusa sa mergi pentru a fi tanara si frumoasa cat mai mult timp? Cu siguranta, acesta obsesie exista de cand lumea, insa in zilele noastre, oferta in ceea ce priveste solutiile la aceasta “problema” par a fi nelimitate. Unele dintre ele chiar sunt rezonabile, pe cand altele ne dau unora dintre noi fiori. Afla care sunt cele mai extravagante tratamente prin care poti sterge urmele lasate de stres si trecerea timpului!

Liftingul vampir

Acest tratament injectabil se potriveste de minune zicalei “baba la frumusete sufera”, pentru ca presupune cateva metode mai ciudate de stimulare a productiei de colagen. Totul incepe cu obtinerea cu ajutorul unei seringi a unei cantitati mici de sange de la pacienta dornica de intinerire. Apoi medicul extrage trombocitele din sange si le combina cu alte substante ce au rolul de a stimula refacerea tesuturilor. Acest lichid este apoi injectat din loc in loc in fata si lasat sa actioneze.

Tratamentul cu aur

Se spune ca faimoasa Cleopatra dormea seara de seara purtand pe fata o masca de aur care sa-i protejeze frumusetea. In ziua de astazi, vedete ca Denise Richards sustin ca regina Egiptului descoperise o metoda foarte buna de intinerire. Ea este fan al produselor cosmetice Oro Gold Cosmetics, o linie de produse anti-imbatranire de lux ce au in compozitia lor aur de 24 de carate. Conform companiei producatoare, metalul pretios stimuleaza productia de colagen si duce la obtinerea unui ten luminos si intinerit.

Creme cu diamante

Madonna a spus-o probabil cel mai bine “Diamentele sunt cel mai bun prieten al unei fete”, insa ea se referea probabil la bijuterii care fura privirile. Insa in ultimii ani, cateva companii ce creeaza cosmetice de lux au lansat pe piata creme si lotiuni ce contin praf de diamant. Pretul unei astfel de creme este de cateva sute de dolari.

Crema cu placenta

Vedete ca Jennifer Lopez incearca sa ne convinga ca aceste tratamente faciale bogate in proteine sunt secretul tenului ei impecabil. Se pare ca placenta este bogata in nutrienti ce hidrateaza tenul si ca este foarte eficienta in cazul celor care sufera de acnee. O crema de acest tip costa in jur de 80 de lei, deci nu este atat de costisitoare ca cea cu diamante de exemplu, insa ingredientul minune din ea le face pe multe femei sa fie putin mai retine in achizitionarea ei.

Foto: hepta.ro

În articolul

Tratamente extravagante de intinerire: le-ai incerca?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x