Tratamente simple, la tine acasă: ce să faci seara pentru a arăta superb a doua zi

Publicat pe 09.04.2014 la 14:19 Actualizat pe 09.04.2014 la 15:27

Știai că cele mai multe tratamente de înfrumusețare le poți face în timpul somnului? Există câteva obiceiuri simple care făcute înainte de culcare te ajută să arăți superb a doua zi.

Știai că cele mai multe tratamente de înfrumusețare le poți face în timpul somnului? Există câteva obiceiuri simple care făcute înainte de culcare te ajută să arăți superb a doua zi.

Cum să scapi de cearcăne

Un mod simplu de a te asigura că te vei trezi dimineața cu o privire luminoasă și limpede este să adaugi o pernă în plus sub cap si să dormi pe spate. Această poziție de somn în care capul este mai sus decât restul corpului ajută la eliminarea fluidelor în exces de sub ochi.

Gene mai lungi cu ulei de ricin

Oferă-le genelor tale un răsfăț pe timp de noapte! Masează-le cu ulei de ricin înainte de culcare. Acizii grași Omega-6 le vor hidrata și le vor face mai rezistente. Clăteș-te dimineața! După câteva săptămâni vei observa diferența. Nu uita de sprâncene

Păr frumos

Masează părul cu puțin ulei de cocos si lasă-l să acționeze peste noapte (poți folosi și un balsam de păr). Prinde părul sub o cască de duș și pune un prosop pe pernă. A doua zi spală părul și hidratează-l. Acest tratament lăsat să acționeze peste noapte îți va face părul mai frumos și mai strălucitor.

Buze moi, sărutabile

Aplică un balsam de buze cumpărat sau făcut de tine și lasă-l să acționeze peste noapte. Poți amesteca unt shea cu câteva picături de ulei esențial de trandafiri; acest balsam îți va hidrata buzele, dar are și un miros irezistibil, floral.

Prinde-ți părul la culcare pentru un ten mai curat

Dacă îți prinzi părul într-o coadă lejeră și părul nu îți va atinge fața în somn, tenul tău va arăta mai bine. Dacă lași părul desprins, uleiurile și praful se vor răpândi pe pernă și pe fața ta și vei face coșuri mai des. Mai mult, dacă îți lași părul desprins îl poți distruge mai ușor atunci când dormi și te foiești în somn.

Albește-ți dinții

Spală-te pe dinți cu o pastă de albire sau chiar bicarbonat de sodiu (dar nu zilnic), clătește bine și culca-te. Indiferent de metoda de albire aleasă, va avea timp să acționeze în timpul somnului.

Bea un pahar cu apă pentru rehidratare

Daca bei un pahar cu apă înainte de culcare, acest obicei îți va ajuta corpul să se rehidrateze din interior. Acest lucru este cu atât mai important dacă ai băut alcool seara pentru că el va continua să te deshidrateze chiar și în timpul somnului.


În articolul

Tratamente simple, la tine acasă: ce să faci seara pentru a arăta superb a doua zi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x