Trucul ingenios al vedetelor: Cum să arăți superb conturând CORECT chipul

Publicat pe 23.05.2014 la 16:09 Actualizat pe 23.05.2014 la 17:03

Când le vezi pe covorul roșu arată ca niște zeițe. Nu ai cum să nu le invidiezi, cel puțin până când paparazzi le surprind fără machiaj, la cumpărături sau pe drumul spre sală. Atunci, realizezi că vedetele au un truc ingenios prin care se pun în valoare atunci când se aflăa la evenimente

Când le vezi pe covorul roșu arată ca niște zeițe. Nu ai cum să nu le invidiezi, cel puțin până când paparazzi le surprind fără machiaj, la cumpărături sau pe drumul spre sală. Atunci, realizezi că vedetele au un truc ingenios prin care se pun în valoare atunci când se aflăa la evenimente.

Despre ce e vorba? Conturare! Folosind câteva tehnici de nuanțare, poți să-ți ascunzi defectele și să scoți în evidență cele mai bune trăsături ale tale. Ai nevoie doar de highlighter alb și fond de ten mai închis la culoare decât nuanța pielii tale.

Totul începe cu un fond de ten lichid, de culoarea pielii, care uniformizează tenul și asigură baza pentru machiaj. Apoi, iei un iluminator alb și punctezi părțile feței pe care vrei să le accentuezi, unde să atragi privirile celor din jur. Cu el, poți trasa o linie pe lungimea nasului, pentru a-l face mai îngust, marcând marginile cu fond de ten închis, creând umbre.

Același iluminator este folosit, în general, de make-up artiști în centrul frunții și al bărbiei. Ariile pe care vrei să le ascunzi trebuie acoperite de dungi închis colorate, cu fondul de ten arămiu-ciocolatiu. Este vorba de marginile feței, în dreptul obrajilor, maxilarul și locul de sub buzele inferioare.

La final, folosești o pensulă groasă, mare, pentru a ajuta machiajul să ajungă în piele și pentru a face trecerea de la o culoare la alta mai ușoară. Ca la manichiură, totul este acoperit de un alt strat de fond de ten de culoarea pielii, pentru a da un aspect mai natural chipului. Finisezi totul cu o pudră translucidă pe frunte, nas și maxilar.

sursă foto: Daily Mail

În articolul

Trucul ingenios al vedetelor: Cum să arăți superb conturând CORECT chipul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x