Uite BANII, nu sunt banii! ASTEA sunt cele mai ghinioniste zodii pe plan financiar

Publicat pe 07.09.2016 la 16:47 Actualizat pe 07.09.2016 la 17:02

Anumiți nativi ai zodiacului nu au deloc noroc atunci când vine vorba de bani. Astăzi, îi iau, mâine deja duc dorul lor! Specialiștii în astrologie ne-au pregătit un material cu principalele zodii, care au ghinion pe plan financiar.

Anumiți nativi ai zodiacului nu au deloc noroc atunci când vine vorba de bani. Astăzi, îi iau, mâine deja duc dorul lor! Specialiștii în astrologie ne-au pregătit un material cu principalele zodii, care au ghinion pe plan financiar.

Potrivit celor de la astrocafe.ro, semnele de aer nu au deloc noroc la bani.

Deși sunt considerate foarte logice, inteligențe și abile, aceste semne sunt un adevǎrat dezastru în gestionarea banilor. Deși îi fac ușor, grație calitǎtilor deosebite cu care sunt înzestrate- abilitǎti în negociere, discurs convingǎtor, mobilitate verbalǎ, exprimare excelentǎ, inventivitate- își gǎsesc cele mai nepotrivite momente sǎ-i cheltuie pe tot felul de capricii.

Nu prea reușesc sǎ punǎ bani deoparte, ci mai degrabǎ sunt maeștri în a se îndatora.

Gemeni
Ești extrem de dinamic, adaptabil, flexibil și mai ales comunicativ. Toate aceste calități te vor ajuta mereu, pe de o parte să-ți găsesti foarte ușor de lucru, iar pe de altǎ parte sǎ-ți negociezi cu mare usurintǎ salariul dorit. Însǎ problemă nu este că nu ai sau nu câștigi suficient, ci că ai un impuls foarte greu de stǎpânit, de a cheltui tot ce ai.

În general, banii tǎi se duc fără să ai niciun control asupra lor și fără să-ți bați capul cu bugete și calcule. Te trezești dintr-odată fără ei și nici măcar nu mai știi pe ce s-au dus. Norocul tău este cǎ reușești să ieși repede din orice incurcǎturǎ și ai capacitatea de a gǎsi
imediat o altǎ sursǎ de venit.

Ce te ajută: discursul inteligent, flexibilitatea.
Ce te oprește: superficialitatea, impulsivitatea.

Balanță

Dintre toate semnele de aer, Balanța este net cea mai cerebralǎ și calculatǎ. Ea știe exact ce buget să aloce pentru ceea ce-și dorește sǎ realizeze, dar și cum sǎ impartǎ acel buget astfel încât sǎ nu omitǎ nimic.

Așadar, dacǎ ești o Balantǎ veritabilă, nu-ți este foarte greu sǎ-ți gestionezi banii, ba mai mult, vei ști ce slujbǎ sǎ alegi, astfel încât sǎ obții un salariu mare. Nu poți trǎi cu bani puțini, pentru cǎ adori luxul, bijuteriile și în general lucrurile scumpe, deci va trebui sǎ câștigi pe mǎsurǎ, pentru a-ți permite toate acestea. Nu ești genul care sǎ munceascǎ pe brânci, de unul singur, ci lucrezi foarte bine și cu rezultate extraordinare atunci când ai parteneri sau asociați.

Ce te ajutǎ: diplomația, atitudinea pozitivǎ.
Ce te oprește: comoditatea, teamă de a acționa pe cont propriu.

Vărsător
Ai un comportament destul de ciudat vis-a-vis de bani. Ești idealist și privești banii ca pe o modalitate de a-ți câștiga independența și nimic mai mult. Sau ca pe un mijloc de a -ți ajuta prietenii, ori de a aduce o contribuție în lume. Poți foarte bine sǎ cheltuiești toți banii din buzunar doar pentru cǎ te inspirǎ ceva la un moment dat, sau poți sǎ dai toate economiile tale unui prieten care are nevoie de sprijin. Adevǎrul este cǎ cea mai mare calitate a ta este a ceea de a fi un foarte bun prieten.
Când rǎmai fǎrǎ bani, nu-ți faci prea mari probleme, pentru cǎ știi cǎ poți gǎsi imediat o soluție.

Ce te ajutǎ: încrederea în oameni, inventivitatea.
Ce te oprește: atitudinea imprevizibilǎ și capricioasǎ.

În articolul

Uite BANII, nu sunt banii! ASTEA sunt cele mai ghinioniste zodii pe plan financiar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x