Unde au ajuns acum actorii principali din Romeo și Julieta?

Publicat pe 03.10.2014 la 10:29 Actualizat pe 03.10.2014 la 10:52

Romeo și Julieta, tragedia de William Shakespeare despre soarta a doi îndrăgostiți care luptă împotriva destinului, a fost ecranizată de mai multe ori, însă de departe, succesul a venit în momentul în care, în rolul principal au jucat Leonardo di Caprio și Claire Danes

Romeo și Julieta, tragedia lui William Shakespeare despre soarta a doi îndrăgostiți care luptă împotriva destinului, a fost ecranizată de mai multe ori, însă de departe, succesul a venit în momentul în care, în rolul principal au jucat Leonardo di Caprio și Claire Danes.

Și poate vă întrebați unde au ajuns astăzi protegoniștii. După acest rol, Leonardo diCaprio a jucat în Titanic, apoi au urmat multe alte filme care i-au adus succesul: Catch Me If You Can , The Aviator, The Departed, Blood Diamond, Inception, Django Unchained, The Great Gatsby și The Wolf of Wall Street. Rolurile sale l-au propulsat în industria cinematografică și acum este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. A lucrat numai cu nume mari, iar Clint Eastwood, Steven Spielberg, Martin Scorsese, Quentin Tarantino sunt doar câteva dintre ele. Cu toate acestea, nu a câștigat niciun premiu Oscar.

Clare Daines abia jucase câteva roluri ce nu pot fi luate în cacul înainte de Romeo și Julieta. Și chiar dacă acum nu se bucură de faima lui Leonardo diCaprio, a lucrat și ea cu nume ce menționate: Oliver Stone și Francis Ford Coppola. Însă, după ce s-a căsătorit cu actorul Hugh Dancy en 2009, eterna Julieta a obținut rolul pentru unul dintre cele mai populare seriale ale momentului, Homeland.

În concluzie, nu se poate spune decât că "Romeo și Julieta" nu a făcut decât să le deschidă drumul celor doi actori spre succesuul de care se bucură acum!

În articolul

Unde au ajuns acum actorii principali din Romeo și Julieta?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x