Văduva lui Marin Moraru: ”Sper doar SĂ MĂ POT REFACE sufletește”

Publicat pe 09.11.2016 la 12:19 Actualizat pe 09.11.2016 la 13:26

La aproape trei luni de la trecerea in nefiinta a actorului Marin Moraru, sotia acestuia marturiseste ca se lupta cu singuratatea.

Vreme de 52 de ani au fost nedespărțiți. Lucia și Marin Moraru au trăit o poveste de iubire ca în povești. Însă, în urmă cu aproape trei luni, actorul s-a stins din viață, iar de atunci, soția lui se luptă cu singurătatea.

Recent, văduva maestrului a ieșit în lume. A dorit să îi fie alături Marinei Voica la lansarea celui mai recent album al cântăreței. Lucia Moraru a declarat că încă se mai simte rău. La fel și animăluțele de companie pe care le-a crescut alături de maestrul Marin Moraru.

Nu sunt bine deloc, de când mi-a murit soțul. Sper doar să mă pot reface sufletește”, a mai precizat aceasta. Am un câine și o pisică. Animalele sunt foarte inteligente, îi simt lipsa. Câinele vine și pune capul pe marginea patului, se uită să-l vadă, iar pisica miorlăie și-l caută prin casă”, a povestit aceasta pentru libertatea.ro.

Cum Lucia și Marin Moraru nu au avut copii, în aceste clipe, văduva actorului se poate baza doar pe sprijinul vecinilor săi, care, din fericire, au mare grijă de ea.

Străinii mă ajută mult, mai precis vecinii Suntem foarte buni prieteni. Aniversăm împreună toate sărbătorile. Și Marin zicea că am avut noroc cu asemenea vecini”, a mai spus soția actorului.

Marin Moraru a încetat din viață la 21 august, la spitalul Elias din Capitală, unde era internat din data de 10 august. Avea 79 de ani.

În articolul

Văduva lui Marin Moraru: ”Sper doar SĂ MĂ POT REFACE sufletește”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x