VIDEO! Aparentele insala: Ce se ascunde in spatele pictorialelor cu modele sexy si slabe

Publicat pe 31.10.2013 la 12:55 Actualizat pe 31.10.2013 la 13:52

Copertile revistelor glossy starnesc invidie si oftat printre tinerele obisnuite, care nu par scoase din cutie zilnic. Intr-adevar, fotomodelele au grija de corpul lor mult mai abitir decat restul femeilor, dar sunt departe de perfectiune. De fapt, modul in care arata in pictorialele glossy difera mult fata de realitate. Aici se observa munca mai mult sau mai putin profesionista a echipei de machiaj, styling si a fotografului antrenat in Photoshop.

Un clip de cateva secunde, realizat de globaldemocracy.com, arata cum a fost transformata o blonda draguta intr-o Barbie reala.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Luminile din studio au fost pozitionate cu grija, pentru a-i ascunde kilogramele in plus. Un make-up artist a lucrat apoi cu precizia unui chirurg la transformarea chipului ei; s-au folosit concealer, fond de ten, gloss si randuri de mascara, inainte ca bob-ul modelului sa fie schimbat intr-un par lung, ondulat, utilizand extensii.

Acestia au predat, apoi, stacheta editorului foto care a micsorat stomacul, dand iluzia unor sani mai mari si mai bombati si a alungit mainile si picioarele. Gleznele fetei si gatul au parte de acelasi tratament, iar intregul corp capata o stralucire artificiala, in final.

foto: globaldemocracy.com

În articolul

VIDEO! Aparentele insala: Ce se ascunde in spatele pictorialelor cu modele sexy si slabe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x