VIDEO. Brad Pitt, erou și în viața reală! Uite cum a salvat o fetiță de 11 ani, de a nu fi călcată în picioare de mulțimea dezlănțuită care l-a surprins la filmări

Publicat pe 25.05.2016 la 11:19 Actualizat pe 25.05.2016 la 11:40

Brad Pitt (52 de ani) este un erou atât pe marile ecrane, cât și în viața reală!

Brad Pitt (52 de ani) este un erou atât pe marile ecrane, cât și în viața reală!

Aflat de câteva zile în Insulele Canare, pentru filmările celei mai noi pelicule, ”Allied”,( în care joacă alături de franțuzioaca Marion Cotillard), actorul a făcut un gest care i-a lăsat pe toți fără grai.

Așa cum se întâmplă de obicei, desfășurarea acțiunii atrage o mulțime de fani, veniți de peste tot să-l vadă pe soțul Angelinei Jolie în carne și oase. Numai că, de data aceasta oamenii s-au adunat în număr exagerat. În zarva de nedescris, o fetiță încerca din răsputeri să nu se lase călcată în picioare de cei din jur, care, cel mai probabil, nici nu o observaseră. Însă, spre norocul ei, ochiul vigilent al lui Brad Pitt a sesizat toată scena, iar acesta a înțeles că trebuie numaidecât să acționeze, altminteri copila ar fi suferit răni grave. S-a oprit din filmat și, printre gratiile gardului despărțitor, a reușit s-o prindă pe fetiță și să o ridice deasupra mulțimii.

A ținut-o așa până ce bodyguarzii au venit și l-au ajutat să o scoată de acolo cu totul. În tot acest timp, Brad Pitt a încurajat-o pe micuță, i-a zâmbit și a glumit cu ea.

Fetița a fost imediat consultată de medicii din staff-ul starului, asigurându-se că nu a suferit nicio contuzie.
”Brad Pitt a fost un adevărat cavaler. Ne-a demonstrat că este o persoană extraordinară”, a declarat mama micuței, Claudia, María Dolores Hernández.

În articolul

VIDEO. Brad Pitt, erou și în viața reală! Uite cum a salvat o fetiță de 11 ani, de a nu fi călcată în picioare de mulțimea dezlănțuită care l-a surprins la filmări

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x