ANUNȚ de ultimă oră! Arnold Schwarzenegger vrea să candideze pentru Senatul american

Publicat pe 10.03.2017 la 14:07 Actualizat pe 10.03.2017 la 14:13

Ce are de gand sa faca celebrul actor.

hepta.ro

Actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, analizează în această perioadă posibilitatea de a candida pentru Senatul american la alegerile din 2018, potrivit unor surse din mediul politic de la Washington.

Publicaţia Politico afirmă că posibilitatea înscrierii fostului guvernator de California în cursa pentru un mandat în Senatul american a devenit un subiect tot mai intens dezbătut în Washington, informează contactmusic.com.

Daniel Ketchell, purtătotorul de cuvânt al actorului, a acordat o declaraţie de presă publicaţiei Politico, în care a vorbit despre aceste zvonuri.

În acest moment, guvernatorul Schwarzenegger se concentrează pe folosirea platformei sale pentru a aduce o anumită sensibilitate şi o anumită coerenţă la Washington, luptând împotriva reformelor restrictive, aşa cum a procedat şi în California. Ne păstrăm deschise toate opţiunile, atât timp cât vom putea să facem acest lucru”, a spus Daniel Ketchell.

Potrivit Politico, fostul guvernator de California, care a candidat şi a câştigat acea funcţie ca reprezentant al Partidului Republican, intenţionează să candideze în calitate de independent pentru Senat, întrucât opiniile sale politice diferă foarte mult de cele ale actualului preşedinte american, republicanul Donald Trump.

Recent, Arnold Schwarzenegger şi Donald Trump au avut o dispută pe Twitter în legătură cu audienţa unei emisiuni de tip reality-show, ”The Celebrity Apprentice”, al cărei cel mai recent sezon a fost prezentat starul de cinema.

Audienţa show-ului - prezentat în trecut de Donald Trump - a fost scăzută, determinându-l pe Arnold Schwarzenegger să părăsească această producţie TV, despre care a spus că ”are în spate un anumit bagaj”.

Donald Trump a reacţionat imediat pe Twitter. ”Arnold Schwarzenegger nu a părăsit în mod voluntar emisiunea «The Apprentice», a fost concediat din cauza audienţei sale reduse (ce patetic!), nu din cauza mea. Un sfârşit trist pentru un show minunat”.

Nici actorul nu s-a lăsat mai prejos şi a răspuns printr-o frază ironică, în timpul apariţiei sale în emisiunea ”The Michael Smerconish Program” a postului radiofonic SiriusXM: ”Cred că el e îndrăgostit de mine”.

Arnold Schwarzenegger este un actor, culturist şi politician american de origine austriacă, născut pe 30 iulie 1947.

Supranumit ”Stejarul austriac” în timpul carierei de culturist şi ”Schwarzy” în timpul carierei sale de actor, starul hollywoodian a devenit cunoscut în ultimii ani şi sub numele de ”Governator” (contragere amuzantă între ”Guvernator” şi ”Terminator”). A devenit o vedetă de talie mondială şi unul dintre cei mai cunoscuţi culturişti din lume, având în palmares cinci titluri de Mister Univers şi şapte titluri de Mister Olympia.

Fizicul său excepţional i-a deschis larg uşile marilor studiouri de la Hollywood, unde a devenit un star de prim rang în anii 1980 şi 1990, combinând în filmografia sa roluri din pelicule fantasy - ”Conan Barbarul”, ”Red Sonja” -, de acţiune - ”Last Action Hero”, ”True Lies”, ”Eraser” -, comedie - ”Gemenii/ Twins”, ”Gravidul/ Junior” - şi SF - ”Predator”, ”Total Recall” şi ”Terminator”. În acea perioadă a colaborat cu o serie de regizori celebri, precum John Milius, James Cameron, John McTiernan, Paul Verhoeven şi Ivan Reitman.

După ce a fost guvernator al statului California, între 17 noiembrie 2003 şi 3 ianuarie 2011, starul american şi-a reluat cariera cinematografică şi a jucat în mai multe filme, inclusiv în cel mai recent opus al francizei ”Terminator”.

În articolul

ANUNȚ de ultimă oră! Arnold Schwarzenegger vrea să candideze pentru Senatul american

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x