10 moduri prin care il faci sa-si deschida sufletul in fata ta

Publicat pe 11.04.2013 la 17:10 Actualizat pe 11.04.2013 la 18:18

Uneori, te simti ca un agent de spionaj cand vrei sa afli ce ii trece prin cap iubitului tau. In loc sa il tratezi ca pe un suspect sau sa il intrebi direct "La ce te gandesti?", fii isteata si foloseste unul din aceste trucuri de investigatie subtila.

1. "Ma duc sa iau o bere. Vrei si tu una?" Pare o invitatie inocenta si asta si e - in fond, nu vrei sa il imbeti. Tot ce vrei este sa se simta relaxat ca intre prieteni si sa iti spuna ce are pe cap. Nici bautura nu strica, ce-i drept.

2. "Daca vrei sa vorbesti, sunt aici". Chiar daca pare cea mai evidenta invitatie de pana acum, stii ca nu o folosesti atat de des pe cat ar trebui. Faptul ca nu il obligi sa iti spuna adevarul ci ii lasi spatiu si timp sa o faca cand vrea, il va linisti in prezenta ta. La scurt timp, va veni el la tine.

3. "Cum a fost la liceu?" Acest lucru s-ar traduce cam asa: "Cum te-ai simtit TU in liceu", care la randul lui este un mesaj codat pentru "Spune-mi ce lucruri te nelinistesc si de ce esti nesigur pe tine". Nu, nu isi va da seama unde bati.

4. "Cred ca motivul pentru care ne certam este..." Daca ai puterea sa ii spui pe nume discutiei contradictorii, scazi tensiunea dintre voi si aduci cearta la un nivel mai profund, la care trebuie sa discutati despre sentimentele voastre.

5. "Doamne, a fost minunat! [pauza] Pot sa te intreb ceva?" Daca ati fost impreuna si tu amandoi ati avut orgasm, el trebuie sa fie pe culmile fericirii. Acum e momentul sa il intrebi lucruri personale, cand este iubitor si satisfacut.

6. "Povesteste-mi cum a fost in vara aceea cand ai mers la pescuit cu tatal tau" sau orice alta intrebare care il va face sa discute despre parintii lui. In iubire e ca in sah si acum mai aveti cateva mutari pana aflati daca vrea sau nu sa aiba o familie si copii. Ai grija cum joci!

7. "Cred ca am mers prea mult in oras si in baruri. Hai sa stam acasa macar o zi pe saptamana". Multi barbati se plang ca prietenele si sotiile lor sunt complet nebune, neintelegand ce nemultumiri au. Deci, daca formulezi clar problema si mai vii si cu o solutie la ea, este mult mai probabil ca el sa discute calm cu tine pe acest subiect si oricare altul, in loc sa aiba o atitudine defensiva.

8. "Tricoul asta iti sta nemaipomenit" sau "Blugii astia scot exact ce trebuie in evidenta". Astfel de complimente il vor duce in al noualea cer. Se va simti atat de bine intreaga zi pentru ca a fost apreciat incat va fi deschis oricarui tip de conversatie.

9. "Cum a fost intalnirea aceea cu...". In loc sa il intrebi cum a fost ziua lui la modul general, faci referire la un lucru important care tine de job, aratandu-i ca il asculti si iti pasa de ceea ce face.

10. Daca vezi ca niciuna din metodele de mai sus nu a mers, poate functioneaza asta: "Ies in oras, ma vad cu fetele. Putem vorbi de asta mai tarziu, e ok". In momentul in care ii spui asta fii sigura ca asta vrei.

foto: melodijeron.com

În articolul

10 moduri prin care il faci sa-si deschida sufletul in fata ta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, la Vâlcănești
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x