10 secrete pe care barbatii le ascund femeilor

Publicat pe 07.03.2013 la 15:48 Actualizat pe 27.01.2014 la 15:05

Simti ca iti ascunde ceva? Barbatii nu sunt atat de inzestrati ca femeile si prefera sa nu vorbeasca despre subiectele sensibile. Insa acele secrete pot cauza probleme in relatie.

1. „Am nevoie sa ma faci sa ma simt un barbat matur si puternic”

Sotul tau se simte nesigur daca unele dintre calitatile lui masculine cum ar fi taria psihica nu te impresioneaza.

Nu mai suntem in anii ‘50, insa mostenirea genetica isi spune cuvantul. Deci daca iti va divulga aceasta nevoie de extra-atentie, se va simti si mai neputincios.

Complimenteaza-l fara niciun motiv. Daca vei prelua controlul inainte de a-l lasa pe el sa faca acest lucru se va simti emasculat.

2. „Da, o verificam pe femeia aia”

Creierul barbatilor este facut sa observe lucrurile noi si dragute din momentul in care sunt fertili si capabili de reproducere. Capul sotului tau se intoarce inaine ca creierul lui sa realizeze acest lucru. Suna-l si flirteaza cu el, insa lasa-l ca ocazional sa admire frumusetile. „Creierul lui este mai aproape de cel al animalelor decat al tau.” spune Dr. Dow.

3. „Nu arati grasa in acea rochie. Toate mi se par la fel”

Creierul lui de vanator identifica animalele de la distanta pentru a le aduce acasa familiei in urma cu cateva mii de ani. El nu da atentie detaliilor. Pentru el, rochiile albastre arata ca cele rosii. Daca ezita sa iti dea un raspuns in legatura cu tinuta ta atunci cand ii ceri parerea, nu te enerva. Daca s-a casatorit cu tine inseamna ca te crede frumoasa. El vrea sa porti ce crezi tu ca iti vine mai bine.

4. „Sa faci dragoste este minunat, insa hai sa facem sex ocazional”

Cand vine vorba de a-si satisface nevoile, barbatii sunt asemeni cuptoarelor cu microunde, iar femeile sunt asemenea cuptoarelor pe gaz. Creierul feminin inoata in oxitocina ceea ce iti da liniste pe parcursul zilei, insa creierul barbatilor inoata in testosteron si este inundat de oxitocina imediat dupa orgasm. Desi ii place romantismul, uneori prefera sa ajunga mai repede la Marele O.

Pentru el este greu sa-ti explice acest lucru, insa daca in mod normal este delicat cu tine gandeste-te si intoarce-i favoarea din cand in cand.

5. „Am anumite fantezii sexuale”

Chiar daca e inocent sau riscant nu isi va face cunoscute aceste dorinte, insa nu pentru ca vrea sa le pastreze pentru el. Multor barbati le este greu sa comunice ceea ce ar prefera in pat. Poate ca el isi doreste, insa nu stie cum sa iti spuna sau cum sa te faca sa intelegi. Ajuta-l impartasindu-i una dintre fanteziile tale. Daca ii vei arata care sunt punctele tale vulnerabile, poate ca va face la fel.

6. „Uneori as prefera sa fii tacuta”

Desi esti capabila sa il asculti in timp ce te relaxezi, el nu este capabil sa faca mai multe lucruri deodata. Creierul barbatilor este mult mai linear, indeplinind o sarcina dupa alta. Comunicarea de la munca, epuizeaza creierul barbatilor mai mult decat pe cel al femeilor. Deci el are nevoie sa petreaca mai mult timp singur pentru ca lucrurile de la serviciu sa devina mai suportabile. Incearca sa-i acorzi mai mult spatiu atunci cand vine acasa.

7. „Mint ca sa pastrez linistea”

Daca nu stie ce te enerveaza, va evita o potentiala confruntare. Daca ii stim fricile, il vom putea ajuta sa treaca peste ele. Chiar si atunci cand o face de oaie, respira adanc si nu te enerva. Spune-i ca ai aprecia mult daca ar fi onest.

8. „As vrea sa ai mai multa grija de tine”

Da, ii place cum esti, dar ar vrea ca si tu sa fii multumita de cum arati si cum te simti. Insa nu va stii sa iti spuna ca ai nevoie de o tunsoare noua ori de niste ore de gimnastica. El nu va spune nimic pana cand aceste lucruri nu se acumuleaza. Arata-i ca opinia lui are valoare pentru tine si cere-i sa iti spuna cum arati. Barbatii au nevoie sa auda ca parerea lor este binevenita.

9. „Nu vreau sa fac toata munca murdara”

Intr-o lume a egalitatii sexelor, sotul tau nu va stii exact lucurile pe care le astepti de la el. Asa ca va omora orice paianjen si va face toata treaba din gradina. Lasa-l sa faca treaba grea,dar ofera- o mana de ajutor din cand in cand.

10. „Ne batem din puct de vedere financiar”

Barbatii asociaza stabilitatea financiara ca fiind una dintre abilitatile lor. Daca acum castiga mai putin decat castiga odata si nu poate plati facturile, va ascunde acest lucru. Poate ca nu va vrea sa para in ochii tai mai sarac. Nu iti va spune cat castiga si cat cheltuie. Insa aminteste-i in mod regulat ca il iubesti si cu si fara bani.

Sursa: shine.yahoo.com

În articolul

10 secrete pe care barbatii le ascund femeilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x