10 semne ca iubitul tau are sentimente pentru fosta

Publicat pe 09.04.2013 la 17:36 Actualizat pe 09.04.2013 la 22:03

Esti indragostita de el pana peste cap, dar simti ca nu are sentimente la fel de puternice pentru tine. Uneori, ai impresia ca se gandeste inca la fosta iubita. Inainte sa il invinuieste de ceva neadevarat, vezi daca are "simptomele" unui barbat prins in trecut:

1. Vorbeste despre ea des

Inca vorbeste despre ea cand sunteti impreuna, chiar daca doar o critica? Reuseste cumva sa aduca vorba de ea zilnic? Atunci, este clar ca nu a uitat-o inca si desi este ranit, inca mai are sentimente pentru ea.

2. Inca sunt prieteni

Sa ramai prieten cu fostii tai este un lucru de admirat, dar sa iti considerat fosta/fostul cel mai bun prieten e putin cam mult. In fond, noua iubita - TU - ar trebui sa fie, totodata, si cea mai buna prietena de sex feminin. Daca el se intalneste des cu fosta si tine mai mult la parerea ei decat la a ta, ai o problema.

3. Se intelege bine cu familia ei in continuare

Desi s-au despartit, iubitul tau inca ii mai trateaza parintii ca actualii socri. Merge la mese in familie si tine legatura cu ei. Fii atenta! Acesta este un potential semnal de alarma.

4. Are fotografii cu ei doi la vedere

E normal sa pastreze o poza, doua, de pe vremea cand erau un cuplu - ascunse undeva la el in dulap. Daca are mai multe fotografii cu ei la vedere si nu vrea sa renunte la ele, desi il rogi sa o faca, e posibil ca fosta sa mai insemne ceva pentru el.

5. Te compara cu ea

Daca te compara cu ea totimpul, e foarte probabil ca el sa o considere, in continuare, cea mai buna femeie din viata lui. Chiar daca tu iesi invingatoare din aceste comparatii, asta nu inseamna ca el nu se gandeste constant la ea.

6. Ii trimite mesaje des

Nu te alarma daca doar i-a pastrat numarul de telefon in agenda, mai ales daca au ramas prieteni. Sfatul nu e valabil daca ii trimite toata ziua mesaje si vorbeste cu ea la telefon.

7. E gelos pe noul ei iubit

La auzul vestii ca are un nou iubit, s-a facut negru la fata. L-a intalnit si acum il critica tot timpul. Daca acest scenariu se aplica si in cazul vostru, e foarte probabil ca el sa fie gelos pe noul ei iubit, dorindu-si in gand sa fie numai a lui.

8. Te-a strigat cu numele ei

Daca ti s-a adresat cu numele ei, nu o data, ci de mai multe ori, inseamna ca nu iti este la fel de devotat precum pretinde. Cel putin gandurile lui merg in directia EI, nu a ta.

9. O urmareste pe Facebook

Daca petrece mult timp comentand cu ea pe Facebook, daca da LIKE tuturor pozelor sale si il prinzi in timp ce ii trimite video care il fac "sa se gandeasca la ea", e posibil sa vrea sa revina in viata ei.

10. Ti-a spus clar ca se mai gandeste la ea

Daca a marturisit vreodata faptul ca inca se mai gandeste la ea, desi nu vrea, luati o pauza. Da-i timp sa se gandeasca ce vrea sa faca cu viata lui si cu cine vrea sa fie de fapt. Meriti sa ai alaturi un barbat care sa te iubeasca sincer, nu pe cineva care sa iti ofere firimituri.

foto: woman-project.com

În articolul

10 semne ca iubitul tau are sentimente pentru fosta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x