11 moduri de a-ti da seama daca iubesti un baiat sau un barbat

Publicat pe 02.11.2013 la 17:32 Actualizat pe 02.11.2013 la 19:10

Nu de putine ori ai fost atrasa de "baiatul rau" - tipul inaccesibil din varii motive, care nu iti dadea nici jumatate din respectul pe care il meritai, dar care prin mister, carisma si indrazneala, reusea sa iti acapareze visele. Cu timpul insa, atractia damnata a disparut.

Barbati de incredere, ageri la minte si buni la suflet, au intrat in vizorul inimii tale. S-a produs o schimbare, insa nici pana azi nu stii daca a fost temporara sau nu. Drept urmare, nu esti sigura daca persoana de care te-ai indragostit acum poate fi barbatul visurilor tale sau un baiat sarmant. Singurul mod de a descoperi adevarul este sa ii supui la o analiza rece:

1. Un barbat stie ce vrea si lupta pentru visul sau. Un baiat, in schimb, are un plan, dar cam atat. Nu se gandeste in detaliu la el si chiar daca o face, nu este determinat sa il duca la capat. Un baiat este pasiv in timp ce un barbat este determinat.

2. Un barbat se gandeste la viitor si munceste pentru a avea stabilitate financiara si chiar o familie, intr-o buna zi. Un baiat nu se gandeste mai departe de ziua de maine si clubul in care va iesi cu gasca.

3. Cand vine vorba de alegerea unei iubite, un barbat va cauta o femeie inteligenta, cu picioarele pe pamant, care il sustine si are acelasi set de valori. Baietii nu vor avea prea multe pretentii; atat timp cat fata este frumoasa, sexy si nebunatica, relatia lor va decurge perfect.

4. Un barbat isi va dori alaturi o femeie cu potential de iubita si va face tot posibilul sa o cucereasca. Un baiat poate sa isi dea seama instinctiv de asta, dar daca tehnicile sale de flirt nu vor da roade de la prima incercare, va renunta rapid.

5. Un barbat are curajul de a purta discutii inconfortabile, de a spune adevarul si a-si sustine opiniile. Un baiat evita confruntarile si discutiile serioase despre sentimentele sale. In loc sa gaseasca o solutie, fuge de problema.

6. Fata de un baiat, un barbat stie cand sa lase defensiva si sa iubeasca fara retineri. Celalalt nu va fi niciodata 100% alaturi de tine; este genul care dupa luni de relatie, inca testeaza apele.

7. Un barbat gaseste echilibrul intre iesiri cu prietenii, munca si viata personala. Un baiat nu poate promite mai mult decat o escapada in bar, noapte de noapte.

8. Barbatii si baietii difera mai ales in ceea ce priveste viziunea lor asupra vietii. Primii se gandesc la ce vor sa faca in viata, ce exemplu vor sa dea copiilor lor si cum vrea sa fie perceput de societate. Ultimii nu au o misiune clara in viata, se lasa dusi de val.

9. Un barbat are integritate - nu promite mai mult decat poate face si are cuvant. Un baiat isi ia inapoi vorbele cand te astepti mai putin.

10. Oricati ani am avea, toti ne temem de respingere. Barbatii, insa, isi vor asuma riscul de a fi raniti pentru a-si gasi fericirea in timp ce baietii vor fi intotdeauna pasivi, pentru a-si pastra orgoliul si inima intacte.

11. Cea mai usoara metoda de a intelege daca ai de-a face cu un barbat sau un baiat: al doilea se va juca intotdeauna cu tine, te va testa permanent si te va tachina. Baiatul adora provocarile, in timp ce barbatul trece direct la fapte pentru ca isi doreste ceva real.

foto: weheartit.com

În articolul

11 moduri de a-ti da seama daca iubesti un baiat sau un barbat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x