3 Semne că relația ta nu va merge. Trebuie să le știi!

Publicat pe 09.05.2014 la 13:31 Actualizat pe 09.05.2014 la 13:37

Te-ai indragostit, sunteti impreuna de ceva vreme si simti ca e momentul sa treceti la nivelul urmator. Poate chiar sa va casatoriti. Si e momentul sa te intrebi daca este partenerul potrivit pentru tine, sau daca exista semnale pe care alegi sa le ignori.


Te-ai indragostit, sunteti impreuna de ceva vreme si simti ca e momentul sa treceti la nivelul urmator. Poate chiar sa va casatoriti. Si e momentul sa te intrebi daca este partenerul potrivit pentru tine, sau daca exista semnale pe care alegi sa le ignori.

1. Nu este foarte interesat de sex

Nu te bate niciodata la cap sa faceti sex? Poate ca iti convine cand nu ai chef, ca nu te simti presata dar… un barbat sa nu vrea sa faca sex? Unul care nu initiaza o partida? Care nu deschide discutia despre sex? Care nu pare foarte interesat sa te seduca? Acest lucru e un mare semnal de alarma, pentru ca este atipic.
Sunt multe motive pentru care un barbat nu e interesat sa faca sex cu o femeie. Poate este deprimat, homosexual sau isi satisface aceasta nevoie cu altcineva. Oricare ar fi problema, ar fi bine sa o descoperi inainte de a-ti lua un angajament fata de acest baiat, pentru ca lipsa dorintei sexuale ascunde de obicei probleme importante care ti s-ar putea sparge in fata mai tarziu.

2. Are toane, este permanent dezamăgit sau deprimat, mănâncă sau bea prea mult

Un aspect crucial al unei relatii pe termen lung este modalitatea in care fiecare partener din cuplu face fata problemelor vietii. Daca el este genul care se lasa afectat de orice nimic, nu vei avea o viata usoara cu el.
Toti avem momente de cadere si momente de euforie – suntem oameni. Ceea ce conteaza este cum reactionam in aceste situatii. Discutiile, meditatia, exercitiile fizice sau de respiratie sunt metode sanatoase de a combate stresul. Insa certurile din nimicuri, datul usii de pereti, retragerea in tacere ore intregi la cea mai mica neplacere iti arata ca nu este capabil sa treaca cu usurinta peste frustrarile de moment, si poate arata ca va da bir cu fugitii cand vor aparea probleme reale.

3. Este un lup singuratic cu foarte puțini prieteni, care se simte neînteles de lume

Aceasta trasatura poate parea romantica, numai tu il poti intelege pe lumea asta. Voi doi sunteti speciali. Dar exista o latura intunecata a personalitatii lui care va poate submina relatia pe termen lung. Oricine ar trebui sa aiba macar cativa prieteni de cursa lunga, este un semn de loialitate si empatie. Vrei sa iti vezi partenerul comunicand cu ceilalti intr-un mod pozitiv, demonstrand ca este un om de echipa – iar casnicia este in primul rand despre cooperare si comunicare. In plus, nu poti fi singurul punct de sprijin al unei persoane. Nu este sanatos sa fii “totul” pentru celalalt, ci doar semnul unei relatii de codependenta.

Daca recunosti una din situatiile de mai sus nu inseamna ca lucrurile nu se pot schimba. Poate inseamna ca partenerul tau are nevoie de ajutor pentru a se plasa intr-o pozitie in care sa inceapa sa construiasca ceva cu tine. Sa-l ajuti sa faca fata acestor probleme este cel mai altruistic si neegoist mod de a-l iubi, orice s-ar intampla.

În articolul

3 Semne că relația ta nu va merge. Trebuie să le știi!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x