5 motive reale pentru care femeile insala

Publicat pe 20.05.2013 la 17:16 Actualizat pe 20.05.2013 la 23:07

Orice ai crede, barbatii si femeile nu sunt atat de diferiti pe cat s-ar crede cand vine vorba de relatii extraconjugale si inselat. Iata 5 motive reale pentru care femeile insala:

1. Trece printr-o schimbare

Poate se apropie absolvirea, a schimbat prefixul sau a pierdut un parinte - astfel de lucruri o fac pe o femeie sa isi evalueze viata. Nu e greu sa intre in panica si sa isi imagineze tot felul de probleme acolo unde nu sunt - in relatia ei. Pe de alta parte, stresul emotional poate fi atat de mare incat sa isi doreasca sa gaseasca pe cineva care sa ii distraga atentia de la griji.

2. Nu se simte apreciata

Femeile au nevoie sa fie apreciate, complimentate, vor ca partenerul lor sa le arate ca sunt mandri de ele - atunci cand el omite sa ii arate asta luni la rand, femeia isi va "largi orizonturile". Daca in preajma ei se afla un barbat care stie sa flirteze si sa o laude, ea isi va indrepta atentia asupra lui.

3. Simte ca relatia se apropie de final

Cand o femeie simte ca ceva e in neregula cu relatia ei, ca nu mai sunt aceleasi sentimente la mijloc, aceiasi fluturasi in stomac, ea va incerca sa gaseasca consolare in alta parte. Daca se gandeste la despartire, va vrea sa isi testeze sentimentele flirtand cu alt barbat, pentru a-si da seama daca merita sa mai lupte pentru relatia actuala sau e timpul sa mearga mai departe.

4. Nu mai e distractiv

Daca nu mai e loc de distractie in relatie, totul este tensionat si problemele depasesc momentele light, atunci ea va privi cu nostalgie la inceputul iubirii. Va dori aceleasi emotii, aceleasi senzatii si isi va inchipui ca un barbat nou in viata ei i le poate oferi pe toate.

5. Sexul e plictisitor

Nu doar barbatii au nevoie de varietate in dormitor. Daca ea incepe sa simta ca sunteti blocati intr-o rutina, va incerca sa isi gaseasca doza de adrenalina in cealalta parte. Nu ii va fi greu sa ajunga aici, avand in vedere cate seriale si carti sunt axate pe viata sexuala intensa a multor femei - fictionale, ce-i drept ("Cincizeci de umbre ale lui Grey").

foto: pinterest.com

În articolul

5 motive reale pentru care femeile insala

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x