5 semne că NU te-a invitat la o ÎNTÂLNIRE romantică!

Publicat pe 11.08.2014 la 14:48 Actualizat pe 11.08.2014 la 15:13

Uneori este dificil să îl "citești" din prima, însă există câteva semne care ne spun dacă bărbatul cu care intenționăm să ieșim la întâlnire, are de gând să fie serios în ceea ce vă privește

paramount

Uneori este dificil să îl "citești" din prima, însă există câteva semne care ne spun dacă bărbatul cu care intenționăm să ieșim la întâlnire, are de gând să fie serios în ceea ce vă privește.

1. Te-a rugat să petreceți timp împreună. De cele mai multe ori, astfel de întâlniri se soldează cu o seară fierbinte, mai ales atunci când sunt implicate shot-uri de tequilla.

2. Îți mărturisește că nu poate întâlni persoana potrivită. Să zicem că aveți o întâlnire clasică în care el se apropie la un moment dat de tine, însă nu pentru a-ți oferi un sărut, ci pentru a-ți măturisi că nu își întâlnește jumătatea. De fapt, nu e modul său de a-ți spune că te place, ci chiar te roagă să îl cuplezi cu altcineva.

3. Jocurile video sunt implicate. Chiar dacă sunteți vecini, o invitație să joaci Lara Croft sau Tomb Rider nu este una romantică.

4. Nu intenționează să te atingă atunci când ieșiți la cinema. Nici cei mai rușinoși tipi nu refuză dansul atingerilor de pe mânerul de la film. Dacă nu face nici un pas, este clar că nu sunteți la acea întâlnire.

5. După cină te invită la el acasă, însă îți pregătește canapeaua pe care tu vei dormi. Cea mai bună scăpare dintr-o astfel de situație penibilă este să te prefaci că ai ceva urgent de făcut dis de dimineață.

În articolul

5 semne că NU te-a invitat la o ÎNTÂLNIRE romantică!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x