7 lucruri pe care iubitul tau le face cand nu il vezi

Publicat pe 24.05.2013 la 18:32 Actualizat pe 24.05.2013 la 21:57

Iubitul tau are o zi libera si nu se misca de acasa? Te intrebi ce a putut face atatea ore cat tu ai fost la serviciu - sigur nu s-a uitat la filme toata ziua. Spionul redbookmag.com povesteste care sunt micile secrete ale barbatilor, lucruri pe care le fac pe la spatele tau si despre care tu nu ai aflat niciodata pana acum.

1. Repara lucruri prin casa

Nu o va face in prezenta ta pentru ca il vei bate la cap incontinuu: cum sa faca, in ce ordine, etc. Dar cand esti plecata, singurel se va duce sa bata un cui sau sa se uite la capul de dus stricat.

2. Doarme

Atunci cand tu speli vase, bagi masina cu rufe si cureti de praf mobila, nu ii prea vine sa stea pe canapea si sa traga un pui de somn. Stie si el ca te va scoate din sarite lipsa lui de cavalerie si de ajutor. Asa ca va profita cand nu esti tu pe acasa.

3. Se rasfata

Deschide sistemul audio surround, pune un pic de jazz, isi toarna un pahar de whiskey si isi imagineaza cum ar fi fost viata lui daca traia in "Nasul".

4. Testeaza cosmeticele tale

Cosmeticele tale sunt ciudate, nefolositoare (dupa el) si deci, fascinante. Trebuie sa incerce textura scrubului tau sau finetea lotiunii de corp.

5. Se rasfata (2), de data asta cu dulciuri

Desi iti spune in repetate randuri ca salatele tale sunt delicioase si pestele preparat asa cum ai invatat de la mama, simte nevoia zilnica de dulciuri si junk food. Sigur o sa profite de faptul ca nu esti acasa si o sa dea o fuga pana la supermarket.

6. Ocupa tot patul

Cand dormi cu el, trebuie sa iti faca loc in pat si sa se ghemuiasca in coltul opus. E normal ca atunci cand tu lipsesti sa se arunce in pat si sa isi imagineze ca sta intr-un hamac la plaja, moale, perfect pentru el.

7. Iti duce dorul
Mai greu, dar un barbat a admis: cand iubita lui e plecata, ii duce dorul. Nu te mira ca iubitul tau dur sa se uite la poze cu tine cat timp esti plecata si sa isi aduca aminte de vacantele in doi.
foto: pinterest.com

În articolul

7 lucruri pe care iubitul tau le face cand nu il vezi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x