Afla care sunt cele mai originale nume pentru bebelusi!

Publicat pe 01.02.2011 la 21:29 Actualizat pe 01.02.2011 la 21:31

De ce sunt numele atat de importante? Lasand la o parte evidentul aspect ca, daca parintii au fost intr-o criza de inspiratie, esti nevoit sa tarasti dupa tine toata viata un nume sau un prenume nepotrivit, exista credinta ca intre nume, personalitate si destin este o stransa legatura.

Unii considera ca numele nu sunt nimic altceva decat simboluri alese arbitrar, altii cred ca numele contin si exprima adevaruri esentiale despre persoana care le poarta. Si, oricare dintre cele doua variante ti-ar fi mai pe plac, adevarul este ca prima impresie conteaza.

Cand alegi numele copilului tau, ai doua variante: poti opta pentru un nume „cuminte", sau iti pui toata imaginatia la incercare si realizezi propria ta combinatie pentru un nume perfect.

Ai la dispozitie mai multe categorii de nume, din care il poti alege pe cel al viitorului bebelus.

Felul in care iti vei striga copilul poate fi inspirat din lunile anului: Iana, Aprilia, Martha, Maia, Iunona, Iulia/Iulian, Augusta/Augustin.

Si numele 100% ecologice si naturale sunt la mare cautare: Crenguta, Olive, Flora, Florina, Coralia, Mugur, Bradut, Ulm, Codrut.

Te-ai incumeta sa iti botezi copilul ca pe o regiune geografica? Sunt persoane care fac acest lucru. Cateva exemple de nume ar fi: Florenta, Constanta, Virginia, Carolina, India, Lorena, sau Florentin, Roman, Alexandru, Paris, Orlando, Milan.

Si combinarea numelui mamei cu cel al tatei poate rezulta intr-un mix foarte original: Eric + Melisa = Erisa, Simion + Elena = Siena, Radu + Denisa = Reisa, Paul + Iris = Paris.

Nici celebritatile nu se lasa mai prejos, atunci cand vine vorba de inspirarea parintilor cu propriile nume: Greta (Garbo), Sarah (Jessica Parker), Nicole (Kidman), Renée (Zellweger), Ingrid (Bergman), dar si Robert (de Niro), Nicolas (Cage), Antonio (Banderas), Eric (Bana), Patrick (Swayze).

FOTO: Hepta.ro

În articolul

Afla care sunt cele mai originale nume pentru bebelusi!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Îi lua banii, îi opreşte apa şi gazele, apoi o dădea afară din casă. Umilința la care era supusă o mamă din Gorj de către propriul soț
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x