Amintirea nuntii tale, pastrata cu grija

Publicat pe 18.08.2010 la 15:27 Actualizat pe 18.08.2010 la 15:40

Cu siguranta vei trai acele clipe la intensitate maxima, dar la fel de mult iti vei dori sa le revezi si peste ani. De aceea albumul foto si filmul nuntii tale trebuie sa pastreze cat mai fidel amintirea acelei zile.

Probabil ca te gandesti ca fotograful si cameramanul pe care ii vei angaja stiu ce au de facut. Experienta si talentul lor sunt importante, fara indoiala, dar sa fii sigur ca cele mai spectaculoase rezultate se obtin doar cu o tehnologie pe masura. De aceea ar trebui sa stii ca ultima revolutie in materie de fotografie si inregistrari video este tehnologia high definition (HD). Aceasta stocheaza de patru ori mai multe informatii si detalii decat tehnologia standard, capturand imagini impecabile. Fotografiile si filmele vor fi mult mai clare, indiferent de miscarile surprinse in cadru, iar culorile - mai vii si mai calde.

Inovatii spectaculoase pentru imagini desavarsite

Ai fi surprins sa afli cate inovatii au adus marii producatori pe piata de electronice. Exista o serie intreaga de camere foto cu dotari impresionante. Una dintre ele, de exemplu, este functia cu ajutorul careia aparatul va face in mod automat cele mai potrivite setari, corectand problemele ce tin de focus, luminozitate sau miscare a camerei. O alta caracteristica inedita este functia Face Recognition.

Aceasta „recunoaste” chipurile fotografiate sau filmate anterior si seteaza automat focusul asupra lor. Deci vei fi in centrul atentiei ori de cate ori obiectivul este indreptat acolo unde esti si tu! Ca sa nu mai pomenim de unghiuri largi de fotografiere, zoom-uri optice performante si alte facilitati.

Si daca vrei sa-ti lasi rudele sau prietenii sa-ti pregateasca albumul, o poti face linistit. Au nevoie doar de o minima experienta, pentru ca aparatele se ocupa acum de toata treaba.

Panasonic, de exemplu, are o gama de camere foto de dimensiunile unor aparate obisnuite dar cu o serie de caracteristici specifice celor profesionale. Altfel spus, chiar daca sunt extrem de usoare si practice, obtin cele mai inalte performante.

Vestile sunt la fel de bune si cand vorbim de camerele video. Noile modele, atat cele profesionale, cat si cele semi-profesionale, nu doar ca filmeaza HD, dar si stocheaza inregistrarile direct pe un card de memorie.

Asadar, pana in ziua in care chiar se intampla, nunta ta e un sir nesfarsit de pregatiri. Si daca tot ai grija ca decorul sa iasa perfect, rochia sa fie desprinsa din basme, iar invitatii sa se simta minunat, merita sa pastrezi aceste momente in imagini care te vor emotiona si peste ani.

Foto: www.merconephotography.com

În articolul

Amintirea nuntii tale, pastrata cu grija

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 10 mai 2024. Scorpionii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Părinţii tinerilor ucişi de Vlad Pascu au răbufnit după o întrebare a judecătoarei. "Chiar nu ştiţi nimic?!"
a1.ro
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
HelloTaste.ro
Budincă de orez cu mere caramelizate. Desert cu gust de copilărie
Catine
3 zodii au noroc în dragoste săptămâna aceasta. Luna Nouă în Taur le aduce relații romantice
useit.ro
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața
as.ro
Cristi Tănase, lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă, fără doi dinţi. Nu îşi poate vedea nici propria fiică
MediCOOL
Câtă sare poți consuma pe zi și cum să reduci cantitatea
Spynews
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
DeParinti
Cum să previi răul de mașină la copii: de ce apare și cum poate fi combătut
MediCOOL
Semne care pot indica boli pulmonare. Cum poți evalua sănătatea plămânilor
HelloTaste
Prăjitură cu ananas și pudră Matcha, delicioasă și spectaculoasă
x