Asa te minti atunci cand esti in cautarea iubirii

Publicat pe 06.02.2013 la 12:01 Actualizat pe 06.02.2013 la 12:14

Cand vine vorba sa caute dragostea, o multime de femei aud un cor de critici in mintile lor. Nu mai este nevoie sa spunem ca acest lucru reprezinta o piedica in cautarea Printului.

Lucruri ca: “Cei buni sunt deja luati” si “Dragostea este pentru cei tineri” sunt fleacuri, spune Amy Ahlers, autoarea cartii “Mari minciuni pe care femeile si le spun lor insele: Scapa de Criticul din tine si fa loc Superstarului”.

Sigur, este normal sa ai cateva ganduri negative, insa ceea ce nu este ok, este sa permiti acestor lucuri sa ia locul realitatii si sa te impiedice sa-ti gasesti dragostea.

Aceste lucruri iti pot trece prin minte, insa nu trebuie sa le accepti ca fiid adevarate ori sa le lasi sa te influenteze in deciziile pe care le iei.

Iata cum sa ignori aceste lucruri si ce atitudine trebuie sa adopti:

1. “Nu au mai ramas barbati buni cu care sa ma pot intalni”

Potrivit lui Amy Ahlers, daca te lasi ghidata de aceste ganduri, ia ghici ce tip de barbati vei atrage? Da, ai ghicit: o gramada de neseriosi, ceea ce vor adeveri ipoteza ta (incorecta!).

Asa ca incearca sa adopti un altfel de proces de gandire. In loc sa te convingi de faptul ca toti barbatii buni au fost luati si sa iti repeti acest lucru in continuu in cap, spune-ti mai bine ca sunt o gramada de tipi interesanti si uimitori care te asteapta. Odata ce vei incepe sa faci acest lucru, incearca sa gasesti probe care sa sustina vorbele. Legile atractiei vor lucra in favoarea ta, pentru ca vei avea acel tip de energie care te face irezistibila si vei fi uimita cat de multi barbati minunati vei atrage.

2. “Este prea tarziu pentru mine sa gasesc iubirea“

In momentul in care vei crede ca aceasta minciuna este adevarata, mintea ta va gasi scuze cum ca nu ar trebui sa cauti sau sa mergi la intalniri si te vei opri. Dar tine minte: nu este un timp mai potrivit decat prezentul. “Daca esti vie si citesti aceste lucruri, ai timp sa treci la actiune.”

Daca nu te poti opri si te intrebi: “Care este cel mai rau lucru ce se poate intampla?”, lasa-te surprinsa si intreaba-te: “Care este cel mai bun lucru care se poate intampla?”

Cand vei crede ca ti-ai gasit Alesul si cand va veti indragosti nebuneste unul de celalalt, vei remarca faptul ca sunt oameni fericiti peste tot, oameni care nu mai sunt chiar tineri care se indragostesc, chiar daca pare a fi un pic cam tarziu pentru ei. Odata ce vei face acest lucru, Ahlers spune ca iti vei abandona fricile, vei risca si vei face ceea ce trebuie.

3. “Sunt prea grasa/slaba/urata ca cineva sa ma iubeasca”

Si aceasta minciuna este una care te va scoate din schema intalnirilor.

Este normal ca atunci cand vei crede asemenea lucruri vei sta acasa singura si te vei uita de exemplu la un serial in loc sa iesi la o intalnire.

Pentru ca data viiotare cand trebuie sa iesi la o inalnire si auzi aceste ganduri ce iti vor umbla in cap precum rechinii in ocean, uita-te in oglinda si spune: “Aceste minciuni sa iasa din intuneric la lumina, astfel incat sa poata fi eliminate”; adesea, doar auzirea acestor cuvinte te va trezi. Apoi, opreste-te o oclipa si intreaba-te cu cine te compari mai exact? Prea grasa in comparatie cu cine? Prea urata in comparatie cu un fotomodel de pe o coperta ce a fost Photochopata? Dupa ce vei raspunde sincer acestor intrebari, mai stai un moment, gaseste-ti o calitate si fii convinsa: intr-o buna zi vei gasi o persoana care te va iubi cu adevarat asa cum esti.

4. “Am nevoie de o alta persoana in viata mea pentru a ma simtii completa”

Acesta este un lucru care ne-a fost insuflat de cantece, poezii, filme etc, ne-a indoctrinat ca suntem cumva mai putin complete pana in momentul in care ne gasim un partener.

Cat timp vom avea acest lucru in minte, ne vom da intalnire cu pericolul. Ahlers spune ca de cate ori esti la prima intalnire si iti spui: “Am nevoie de un barbat care sa ma completeze” vei purta parfumul disperarii.

Pentru a orienta procesul intr-o directie pozitiva, inainte de a merge la o alta intalnire, este important sa petreci putin timp si sa iti dai seama de toate acele lucruri care te fac minunata si apoi fii convinsa ce esti cel mai bun partener al tau. Facand asta, te vei putea concentra sa iti gasesti o persoana care sa te completeze, nu care sa te faca sa te simti completa.

În articolul

Asa te minti atunci cand esti in cautarea iubirii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x