Casatoreste-te! Asa reduci riscul unui atac de cord

Publicat pe 01.02.2013 la 12:09 Actualizat pe 03.02.2013 la 10:12

Un studiu nou spune ca cei casatoriti au mai putine riscuri de a face atac de cord, iar daca il fac au sanse mai mari de supravietuire.

Cei singuri si cei divortati au cel mai mare risc, indiferent de varsta si pot muri chiar inainte de a ajunge in spital.

Beneficiile vin de la efectul pozitiv al stilului de viata: mai multi bani, obiceiuri mai bune si mai sanatoase, suport social mai mare decat cei singuri.

Cei necasatoriti sunt predispusi la depresie.

Studiul a fost publicat in European Journal of Preventive Cardiology.

În articolul Casatoreste-te! Asa reduci riscul unui atac de cord:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 aprilie 2025. Balanțele își regăsesc pofta de viață. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfânta şi Marea Miercuri din Săptămâna Patimilor. Tradiţii şi obiceiuri în ziua în care Iisus a fost trădat de Iuda
a1.ro
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în perioada 15-20 aprilie 2025, potrivit horoscopului. Află când îți merge bine
HelloTaste.ro
Cozonac Babka cu mac și nuci. Un dans între tradiție și rafinament
Catine
Cât timp se fierbe carnea de pui pentru salata de boeuf? Pașii ca să obții cea mai bună salată de boeuf
useit.ro
Blue Origin a făcut istorie cu primul echipaj feminin care a ajuns în spațiu. La bord s-au aflat Katy Perry și partenera lui Jeff Bezos
as.ro
Ce scrie, de fapt, în buletinul lui Ion Ţiriac. Care este numele real al magnatului român
MediCOOL
Cum influențează modul de preparare sănătatea organismului. Care sunt sfaturile farmaciștilor pentru o alimentație echilibrată
Spynews
Singurele imagini cu casa în care locuiește David Pușcaș: ”V-am primit în haos că aseară am făcut live” / GALERIE FOTO
DeParinti
Ajută-ți copilul să-i placă să învețe prin antrenarea creierului
MediCOOL
Ce este indicat să știi despre prăjire. Cum poți folosi această metodă de gătit într-un mod mai sănătos
HelloTaste
Ciocolată de casă în foi de napolitană – Rețetă clasică
close
x