Ce trebuie sa stie barbatii despre femeile de 20 si 30 de ani

Publicat pe 11.07.2011 la 14:21 Actualizat pe 11.07.2011 la 14:26

Ai observat si tu ca trebuie sa abordezi in mod diferit o femeie care se afla in anii ei '20 in comparatie cu una care a trecut de 30 de ani? Foarte bine, esti pe calea cea buna atunci. Daca nu, slabe sanse sa ai noroc in gasirea unei perechi adevarate.

Trei adevaruri de la care TREBUIE sa pleci:


1. In anii lor '20, femeile sunt inca "micile printese" ale tatalui lor.

2. Cand ajung la 30 de ani, femeile simt presiunea de a se marita si de a avea copii.

3. Stiintific, s-a demonstrat ca femeile de peste 30 de ani au mai multe orgasme, asa ca vor dori si mai mult sex.


Ai retinut bine aceste puncte? Fiindca acum intram mai pe larg in povestea abordarii diferite pe care trebuie sa o ai atunci cand interactionezi cu o femeie frumoasa de 25 de ani, sau cu una de 34, sa zicem.


Orice barbat a simtit pe pielea lui respingerea. Uneori nu doare, fiindca e doar o joaca, alteori te poate marca pe viata, daca simteai din tot sufletul ca ea e acea femeie.


Insa te-ai gandit vreodata serios care sunt cauzele respingerilor, desi poate tu ai crezut ca ai abordat corect curtarea, ai fost onest si bun, curajos si iubitor?


Mai retine o regula: pe masura ce inainteaza in varsta o femeie devine din ce in ce mai atrasa de tine.


Puterea femeilor care au intre 20 si 30 de ani


Practic, de cand se nasc si pana la 29-30 de ani, femeile au toata puterea din lume. De mici ele sunt printesele tatalui, si, involuntar, genetic, inca de atunci inmagazineaza in memorie detalii si informatii despre cum va trebui sa arate, cand vor deveni mature, partenerul lor: protector si iubitor, in principal, asa cum este tatal lor.


Femeile se maturizeaza mai rapid decat barbatii, e lucru bine stiut, fizic si mental. Fetele devin mai rapid "femei" la aceeasi varsta decat baietii care se afla in cautarea statutului de "barbat". Asta e, accceptam...


Si cum femeile devin "hot" mai rapid, noi nu stam in adolescenta noastra si in anii nostri '20 de barbati decat sa ne gandim la fantezii legate de femeile tinere de varsta noastra, sau de cele cu doar cativa ani mai mari.


Funny: intr-un sondaj american realizat in randul a 4000 de femei cu varste intre 20 si 30 de ani, 88% dintre acestea au recunoscut ca atunci cand se imbraca dimineata si se uita in oglinda, cu gandul sa arate cat mai bine, au in cap faptul ca "trebuie sa fie placute la aspect de catre sexul opus".


Cum se schimba roata si puterea ajunge la barbati


Dupa ce au ajuns la 30 de ani, femeile nu-si mai tin tatal atat de mult in ipostaza de "unic protector si sfant". Mai mult, cand prietenelor sau cunoscutele lor incep sa se marite sau sa aiba copii, se declanseaza mai multe mecanisme in mintea unei femei care inca nu are asa ceva.


Incep sa "imbatraneasca" intr-un mod in care "printesele de poveste" nu o fac. Viata reala incepe sa le dea tarcoale.


In mod normal, avansarea in varsta este un proces firesc si cu rezultate bune: e cursul vietii. Numai ca industria cosmetica si farmaceutica a creat in epoca moderna un adevarat razboi in mintea femeilor, care trebuie sa arate mai bine, trebuie sa-si acopere ridurile si efectele imbatranirii.


Un barbat cu capul pe umeri nu are nimic impotriva faptului ca partenerei lui ii apar riduri, daca el simte si stie ca femeia respectiva e "aleasa". Din contra, se va indragosti pe zi ce trece de noua "ea", cea cu un rid sau un fir de par alb in plus.


Un studiu stiintific realizat de fundatia Alfred Kinsey (creata de cel mai important sexolog american din istorie) arata ca femeile care au peste 30 de ani au mai multe orgasme raportate la acelasi numar de partide de dragoste in comparatie cu femeile care au sub 30 de ani. Mai multe orgasme = mai multa dorinta de a face sex, fiindca, nu-i asa, cine vrea sa dea la o parte momentele placute?


Asa ca acum, cand ele au ajuns la 30 de ani, ai in fata un grup de femei care isi doresc copii si vor sa aiba un sot si care si-au impachetat puterea intr-o gentuta pe care ti-o asaza frumos pe farfuria ta, intre friptura de vita in sange si portia de piureu cremos de cartofi.


Si totul e la fix: fiindca atunci cand si tu ai 30 de ani, ai trecut deja prin mai multe experiente si nu mai esti acel "pusti cu bube pe fata si pe creier" la care fetele nu se uitau. Acum esti barbatul. Dupa 30 de ani femeile incep sa alerge in directii pe care uneori nu le pot controla.


Asa ca fii gata pentru vremurile in care femeia pe care ai iubit-o atata timp a ajuns la aceasta varsta frumoasa. Fii gentleman si spune-i atunci "bine ai venit, iubito!".


Foto: examiner.com

În articolul

Ce trebuie sa stie barbatii despre femeile de 20 si 30 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x