Cea mai frumoasa zi din viata ta

Publicat pe 24.08.2010 la 14:27 Actualizat pe 07.07.2017 la 13:37

Nu exista o ocazie mai buna pentru a straluci, decat propria nunta. Alege-ti un stil care sa te reprezinte in totalitate, de la rochie, pana la petrecere, fiindca sigur vrei sa ai parte de cea mai frumoasa zi din viata ta. Acum este momentul cel mai potrivit sa arati alesului tau si lumii intregi ca esti unica, minunata, desavarsita.

Nu uita ca "less is more”, adica "mai putin e mai bine” si ca, in mileniul III, o fata ar trebui sa poata sa lupte cu pasiunea rudelor, pentru a nu avea parte de nunti kitsch sau exagerat de traditionaliste, pe fondul muzicii populare si a horelor.

Diva

Diva pune in scena o nunta despre care se va vorbi multi ani de aici incolo. Ea este rasfatata familiei, adorata mirelui si vedeta cartierului. Prin urmare, nu poate cobori decat dintr-o limuzina, poarta palarii elaborate, cape de blana si rochii la care croitoresele au trudit trei luni. Detaliile deosebite fac tot sarmul tinutei sale.

Pentru nunta sa, sala va fi decorata in culorile preferate, cu mult saten, cu trandafiri si lumanari. Mirele se va asorta pana la acul de cravata cu mirasa lui si nu cu ideea de o seara petrecuta in compania prietenilor sai.

Asta e, odata se insoara omul...

Printesa

Nu difera de prima din perspectiva rasfatului, ci doar a atitudinii. A trait pana de curand cu povesti in care printesa face nunta la palat cu printul, care este si frumos, si destept, si romantic.

Ea are nevoie de o trena pe masura viselor ei si de un corset brodat cu perle, care sa nu se deosebeasca prea mult de modelul purtat pe vremea domnitelor si a cavalerilor ratacitori, in cautarea aventurilor romantate.

Sala de bal (pentru ca este un bal nu o petrecere) va fi decorata in alb, cu voaluri eterice si flori rare.

Romantica

Cea mai larga categorie este aceea a femeilor care isi aleg aceasta zi pentru a lasa libere patimile inimii, fie ca romantismul sa curga in miraje nesfarsite.

Sunt gata sa se lase purtate de o caleasca, sa elibereze spre cer porumbei albi, sa poarte voalul bunicii si bijuterii antice in par. Isi aleg rochii in care intra kilometrii de voal si prefera corsetul, pentru ca le aminteste de vremurile demult apuse.

In biserica se inconjoara de aranjamente florale, iar in restaurant - de baloane si lumanari. Cata nostalgie!

Nonconformista

Miresele cu rochii scurte nu mai sunt un element surpriza de multa vreme. Pentru a nu leza bunul gust, ai grija ca tivul sa nu se ridice la... inaltimi astronomice.

In rest, rochia respecta toate celelalte canoane: este elaborata si e lucrata din materiale pretioase. Poate fi completata de o palarie si de pantofi brodati, ori de alte culori, inedite. E bine sa fii diferit!

Buchetul miresei

Cel mai potrivit accesoriu in ziua nuntii: un buchet elegant de flori proaspete, asortat nu doar prin cromatica la rochii, ci si prin stil.

La o rochie simpla, pura, un buchet rotund de trandafiri va pune in valoare conceptul ales de tine. La o rochie in A, dintr-un material opulent, un buchet de flori pretentioase, construit pe inalt, va completa de minune "arhitectura rochiei”.

Masa festiva

Mese invaluite in tul, scaune acoperite de huse din saten, aranjamente florale sofisticate, perdea de lumini, lumanari, tacamuri de argint si servete elegante - aceasta este oferta organizatorilor de nunti. Ia in considerare si propunerile lor.

Distractie placuta!

Foto: www.shangri-la.com

În articolul

Cea mai frumoasa zi din viata ta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x