Cea mai mare inventie: femeia de peste 30 de ani

Publicat pe 20.05.2013 la 17:04 Actualizat pe 20.05.2013 la 17:12

Femeia trecuta de 30 de ani se cunoaste intr-adevar suficient pe ea insasi, dar asta vine cu reversul ca nu se mai pacaleste pe ea insasi asa usor, si nici altii nu o mai pot face. Iar uneori, autominciuna este necesara, atat cat sa te faca sa abandonezi cautarea adevarului acela crezut eliberator si sa te multumesti cu o fantezie placuta.

Ridurile femeii trecute de 30 de ani nu se vad neaparat pe chip, intrucat povestea ei de dragoste cu timpul e una in care lupta ca o amazoana, ci se “vad” mai ales pe emisferele ei cerebrale. Neuronii ei au inflorit numeroase sinapse vindecatoare in intelegerea de sine si de el.

Adevarat, femeia trecuta de 30 de ani ii va spune mai rapid ca e un ticalos dar isi va si face harakiri emotional mult mai repede. Practica rafinata prin interactiunea cu un numar de alti ticalosi premergatori, eliberandu-si astfel sufletul pentru alegeri mai intelepte.

Femeia trecuta de 30 de ani e interesata de dezvoltare personala. Participa la workshopuri de feminitate pentru ca s-a saturat de articole made in Cosmpolitan despre cum sa-l inteleaga pe el la nesfarsit si pentru ca cele 3, 5, 7, 20, 158 de sfaturi si trucuri despre cum sa-l “prinda” mai mestesugit nu dau roade.

Ea s-a convins ca cele 175 de retete de mancaruri afrodisiace nu au nici un efect daca tandretea intelegerii nu e savurata de pe fiinta celuilalt cu fiecare privire. Ea stie deja ca daca el nu a plecat urechea, in primele luni, la reprosurile ei imbracate in stil si suavitate, nici o tehnica secreta cu rezonanta de kama sutra, nici o rugaciune sau vraja nu-l vor face, probabil, sa se schimbe.

Femeia trecuta de 30 de ani s-a saturat de manipularile mediocre dintre cele doua sexe, de meschinaria negocierii furibunde asupra viitorului, s-a saturat de tergiversari si promisiuni cu scadenta intr-un viitor incert. Ea nu mai vrea “candva”, ea vrea “aici si acum” cu o nerabdare ce poate naste isterii conjugale.

Citeste articolul complet pe artdevivre.ro!

foto: viewy.ru

În articolul

Cea mai mare inventie: femeia de peste 30 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Henry Cavill şi Natalie Viscuso vor deveni părinţi pentru prima oară. Cum a anunţat actorul că va avea un copil
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x