Cautare: 784 rezultate dupa tagul "poveste"

Povestea incredibilă a femeii care și-a deschis școală despre milionari. Anna Bey: Roma este locul în care a început călătoria mea

acum 2 zile

Anna Bey, sigura femeie din lume care şi-a deschis şcoală despre milionari! Le învaţă pe femei cum să intre în cercurile cu foarte mulţi bani şi să-şi aleagă soţi bogaţi.

Neatza cu Răzvan și Dani. Povestea epavei de la Costinești. Vasul a fost eșuat intenționat pentru că se doreau banii pe asigurare

acum 3 zile

Povestea epavei de la Costinești, simbolul ”stațiunii tineretului”. Nava Evangelia a aparținut flotei celebrului armator grec Aristotel Omassis și a fost eșuat intenționat.

Star Matinal. Interviu necenzurat cu Puya. Totul despre povestea lui de succes

acum 4 zile

Le spune pe bune şi nu se ascunde! Interviu necenzurat cu Puya. Prin câte a trecut artistul ca să ajungă un nume pe piaţa muzicală vedem în clipul de mai sus.

Star Matinal. Povestea de viață a eroului de la națională. Cu ce probleme s-a confruntat George Pușcaș

acum 4 zile

Cel mai bun atacant de la EURO U21 este la un pas să părăsească Italia! George Puşcas este pe cale să bifeze un transfer spectaculos. Haideţi să vedem la ce echipă ar putea să ajungă sportivul, dar şi cu cât vrea să-l vândă pe „Puşki" echipa Internazionale Milano.

Acces Direct. Povestea Ştefaniei Rareş, artista președinților: Fusesem răpită de la Suceava și adusă la București

acum 6 zile

Visul ei era să ajungă medic, dar soarta a ales să fie cântăreaţa preferată a preşedinţilor de stat. Ştefania Rareş a trăit însă drame de. neimaginat! S-a chinuit aproape 10 ani să devină mamă, a fost azvâlită pe drumuri, în plină glorie, iar pierderea bărbatului iubit a...

Agenția Vip. Povestea neştiută a artistului cameleon: Părinții mei m-au abandonat în spital

acum 24 zile

L-aţi văzut în tot felul de ipostaze, dar nu ştiţi secretul pe care îl ascunde! A fost părăsit în spital, la naştere şi a trăit la orfelinat câţiva ani, iar după 22 de ani şi-a cunoscut mama naturală şi a avut un şoc. Povestea neştiută a artistului cameleon.

Star Matinal. Daniel Iordăchioaie, povestea din spatele succesului: Indiferent cât ar fi de talentat, un artist nu poate să cânte orice

acum 30 zile

Daniel Iordăchioaie este un cântăreț, compozitor și textier român de succes. Acesta a cochetat cu muzica de mic, iar la vârsta cinci ani a luat lecții de chitară. Invitat în emisiunea Star Matinal, artistul ne spune care este povestea din spatele succesului său.

Star Matinal. Fizz, povestea din spatele succesului: Celebra blană am donat-o în scop umanitar

acum 33 zile

Cel mai excentric artist al anilor 2000 vine la Star Matinal! Fizz, povestea succesului. Ce planuri are artistul şi care sunt cele mai frumoase amintiri din carieră aflăm chiar de la el.

Star News. Povestea necenzurată a ispitei Cristi de pe Insula Iubirii: Mi s-a întâmplat să fiu cerut în căsătorie de fete

acum 35 zile

E frumos, şarmant şi a fost şi cea mai controversată ispită de la "Insula Iubirii". Într-un intrerviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Cristi ne-a dezvăluit povestea sa de viață, fără secrete.

Lampa lui Aladin a ajuns în platoul Neatza cu Răzvan și Dani!

acum 35 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Darius Mabda, campion mondial la acro dance, elev la Academia de Dans "Ars Nova", a pus în scenă povestea lui "Aladin și lampa fermecată" în pași de dans.

Carmen și Cătălin, cei mai harnici concurenți de la Dragoste fără Secrete!

acum 36 zile

Carmen și Cătălin, îndrăgitul cuplu de la Dragoste fără Secrete, ne au arătat modul în care fac ei curat în casă.

Xtra Night Show. Cine este Adrian Oianu și cum a ajuns el să fie un designer de succes

acum 37 zile

În 1994, Adrian Oianu urmează cursurile Institutului European de Design de la Milano. În 1997 devine student al Universității de Arte „Parsons & Ottis", din Los Angeles, dar şi designer la casa de modă Richard Tyler. În 2001 lansează pe piața americană brandul Adrian Oianu, iar în...

Agenția VIP. Fizz, revenire spectaculoasă în lumina reflectoarelor! Unde s-a ascuns mai bine de un deceniu

acum 38 zile

Fizz, revenire spectaculoasă în lumina reflectoarelor! Cel mai excentric artist al anilor 2000 a venit în platoul "Agenţiei VIP" să ne spună povestea lui de viaţă.

Star Matinal. Matteo Politi după ce a ieşit din închisoare

acum 40 zile

Primul interviu cu Matteo Politi după ce a ieşit din închisoare. A povestit acesta despre perioada din arest, dar şi care este adevărul din spatele întregului scandal.

Povestea fabuloasă a româncei care s-a căsătorit cu cel mai cunoscut DJ

acum 45 zile

Povestea fabuloasă a româncei care s-a căsătorit cu cel mai cunoscut DJ din lume! Când s-au cunoscut, ele era însurat şi avea şi un copil! Acum a luat-o de soţie, în Ibiza, într-un cadru de vis.

Răi da Buni. Povestea lui Lino Golden! A avut 100 de kilograme și i se spunea Tzip Tzop

acum 49 zile

Lino Golden a venit la Răi da Buni și și-a spus povestea. Celebrul artist a avut 100 de kilograme și i se spunea Tzip Tzop.

Dragoste fără secrete. Povestea cuplului Carmen - Cătălin

acum 50 zile

Carmen și Cătălin și-au spus la Dragoste fără secrete povestea lor de iubire. Vizibil emoționați, cei doi concurenți au răspuns la toate întrebările.

Acces Direct. Actrița Maria Dinulescu, viață ținută la secret: Los Angeles este orașul oamenilor fără suflet

acum 62 zile

A vrut să fie un mic diamant între alte diamante din America şi a reuşit! Maria Dinulescu, tânăra actriţă spune că a fost tratată ca o prinţesă la Cannes, şi că a trăit o viaţă mai ceva ca un film.

Acces Direct. Ramona de la Clejani, viață în chinuri și lacrimi: M-a lăsat să mor, să mă perpelesc ca un câine!

acum 64 zile

A trăit dramă dupa dramă, a înghiţit lacrimi şi umilinţe cu nemiluita, de la cei care şi-ar fi dorit să-i fie cel mai mare sprijin. Crescută departe de tată, Ramona a avut o viaţă de coşmar, încă de mică. A dus un trai printre dărâmături, ar fi îndurat bătăile soţului, şi...

Celebru parapsiholog, poveste desprinsă parcă din filmele americane

acum 65 zile

Celebru parapsiholog de la noi, povestea desprinsă parcă din filmele americane! I-a prevestit moartea propriului tată şi susţine că de nenumărate ori s-a întâlnit cu îngerii! A trecut prin 31 de operaţii şi a supravieţuit miraculos după ce era să fie tăiată în bucăţi.

1
2
3
4
5
»