Cautare: 721 rezultate dupa tagul "poveste"

Cum a apărut ciocolata în lume

acum 3 zile

Când vine vorba de Valentine's Day, ciocolata este cel mai popular cadou. Pentru că, ştiţi cum se spunea. dragostea trece şi prin stomac. Astfel că inimioarele, trandafirii din ciocolată şi bomboanele au umplut vitrinele cofetăriilor din România, dar şi ale celorlalte ţări. Toţi...

Povestea celui mai sexy antrenor de fitness din lume

acum 3 zile

Iată cum arată şi ce poveste are cel mai sexy antrenor din lume.

Anuryh de la „Insula Iubirii”, povestea tatuajelor: „Marea a fost tot timpul o parte din mine”

acum 4 zile

Se spune că atunci când alegem să ne facem un tatuaj, este o amintire pentru toată viaţa. Anuryh de la „Insula Iubirii” este dependenă de tatuaje şi fiecare are povetea lui. Noi am fost cu ea la salon şi am aflat ce reprezintă noul tatuaj.

Pentru a fi un artist de succes ai nevoie de multă muncă, ambiţie şi talent. Care este reţeta succesului Carla`s Dreams

acum 6 zile

Pentru a fi un artist de succes ai nevoie de multă muncă, ambiţie şi talent. Dar nu doar atât.ci şi de un plan bine pus la punct. Uite, spre exemplu, Carla`s Dreams are un întreg aresenal cu care îşi uimeşte fanii de fiecare dată. Care este reţeta succesului Carla`s Dreams.

Poveste de succes! La 16 ani, Anais e ca mai tare dansatoare

acum 6 zile

Dansul este totul! Şi trebuie să recunoaştem că atunci când ne mişcăm. parcă ne simţim mult mai bine! Eh, uite aşa, în următorul interviu aflăm povestea impresionantă a unei fete care are. dansul în sânge! De la vârsta de 13 ani este pe scenă. Acum, are doar 16 ani, dar spune...

Povestea celui mai cunoscut blogger de turism din România

acum 10 zile

Scriitor de călătorii şi creator de fapte, Brad Florescu este omul pentru care munţii nu au culmi înalte iar apele nu se sfârşesc niciodată. Are idei şi principii care te vor convinge că tot ce este în jurul tau este fals. Aflăm în dimineaţa asta povestea celui mai cunoscut blogger...

Care este povestea secretă a celor două mari artiste de la noi, Dida Drăgan şi Silvia Dumitrescu

acum 19 zile

Povestea secretă a două mari artiste de la noi! Au copii cu acelaşi bărbat, la fel de faimos ca şi ele! Pe una a băgat-o în depresie, pe celalaltă a salvat-o de un soţ violent! Dezvăluim marele secret al Didei Drăgan şi al Silviei Dumitrescu.

Florin Piersic a împlinit 83 de ani! povestea de viaţă a maestrului

acum 21 zile

Marele actor, Florin Piersic, a împlinit 83 de ani! Unii spun despre el că vorbeşte mult. El ştie şi nu se supără. Ba chiar recunoaşte că aşa este firea lui, îi place să împărtăşească oamenilor viaţa sa ori de câte ori are ocazia. Vă invit să urmăriţi un interviu despre...

Povestea neștiută a Bellei Santiago, câștigătoarea de la X Factor: "Nu mi-am văzut fetița de doi ani"

acum 25 zile

Bella Santiago, veste bombă primită de la familia din Filipine! Aflați ce s-a întâmplat în ţara natală a artistei după ce s-a aflat că a câştigat "X Factor".

Fernando Polo și fiica, o poveste de succes. Au lăsat Republica Dominicană și au venit să facă o carieră în România

acum 27 zile

Invitați în emisiunea Star Matinal, Fernando Polo și fiica sa au făcut dezvăluiri din sânul relației lor, dar și despre cariera de succes pe care și-au construit-o în România.

Povești de suflet cu marea doamnă a cântecului popular românesc, Irina Loghin

acum 65 zile

Invitatăîn emisiunea Răi da buni, marea doamnă a cântecului popular românesc, Irina Loghin, ne vorbește despre copilărie, clipele grele prin care a trecut în viață, dar și despre sărbătoarea Crăciunului.

Povestea ciobanului bătăuș. De la stâna cu oi, în marele gale K1!: ”Înainte să mă apuc de lupte am luat bătaie în satul vecin”

acum 67 zile

Nu se teme de lupii din munti, dar nici de adversarii din ring. De la stâna cu oi a ajuns să se bată cu în marile gale alături de Cătălin Moroşanu. Ciobanul care a devenit unul dintre cei mai de temut luptători de K1 din România îşi spune adevărata povestea la Răi da buni.

Românul care trăieşte în casa lui Will Smith, avere impresionantă de 30 de milioane de dolari

acum 68 zile

Românul care trăieşte în casa lui Will Smith, avere impresionantă de 30 de milioane de dolari. Povestea incredibilă a tânărului român care a dat pe spate Hollywoodul, în direct din casa de 2 milioane de dolari!

"Cartea Junglei", cea mai iubită poveste pentru copii! Tată şi fiu, împreună într-un musical plin de aventură

acum 74 zile

Tată şi fiu, împreună în cea mai frumoasă aventură! "Cartea Junglei" este una dintre cele mai cunoscute poveşti pentru copii din lume!

Povestea protejatului lui Alex Velea. Jon Băiat Bun, povestea de după gratii: ”Am fost arestat pentru trafic de substanțe interzise”

acum 74 zile

Acum este unul dintre cei mai ascultati artisti din muzica românească şi a devenit protejatul lui Alex Velea, dar putini stiu de ce viata a avut parte Jon Baiat Bun. A inceput sa faca bani in stradă din vânzarea unor substante interzise si a ajuns la puscarie.

Povestea de viață a unei legende! Marele sportiv, Ioan Andone, interviu în exclusivitate: „Am pierdut-o pe mama la 24 de ani”

acum 76 zile

A pornit de jos, a luptat, a crezut în visul lui şi a ajuns să scrie istorie în fotbalul românesc. Marele sportiv, Ioan Andone, ne-a acordat un interviu în exclusivitate. Palmaresul lui Ioan Andone cuprinde nume importante din fotbalul românesc şi din străinătate, dar și sute de...

Povestea de succes a românului care a adus o porte din SUA în România

acum 79 zile

Printre străinii pentru care România a devenit acasă se numără şi Maggie. A renunţat la viaţa în America pentru o afacere care a devenit o poveste de succes. Pentru că, în primul rând, e o poveste de iubire.

Chef Joseph Hadad, povestea neștiută din spatele faimei

acum 79 zile

Chef Joseph Hadad s-a făcut bucătar ca să nu moară de foame! A venit în România pentru a oferi familiei lui un trai mai bun! A rămas cu trei copii mici după ce i-a murit soţia şi a continuat să lupte pentru ei!

Carla's Dreams, povestea dincolo de mască

acum 82 zile

Succesul vine la pachet şi cu avantaje, dar şi cu dezavantaje! Carla's Dreams ne vorbeşte despre perioada de început în care a păşit în lumea muzicală.

1
2
3
4
5
»