Ce-i trece prin cap unei femei la prima intalnire

Publicat pe 10.02.2011 la 22:56

Cine nu-si doreste o prima intalnire de vis? Daca pentru barbati emotiile sunt mari, trebuie sa stii ca in mintea unei femei, mii de idei isi fac loc intr-o secunda. Vezi 6 lucruri care la care se va gandi in mod sigur!

1. Chiar e o prima intalnire?

Niciodata nu va sti cu siguranta daca ti-o imaginezi sau nu ca o potentiala iubita. Iar asta o va macina constant de-a lungul primei discutii. Cum granita dintre o relatie platonica si una romantica este foarte subtire, situatia poate deveni de-a dreptul ciudata. Ea se va astepta ca tu sa o clarifici si sa preiei initiativa, iar asta e, cu siguranta, ceea ce ar trebui sa faci!

2. Ii place ceea ce vede?

Nimic nu dezechilibraza mai mult o femeie decat sentimentul ca nu este placuta, sau destul de frumoasa. Iar acest fapt poate fi folosit in avantajul tau. Daca iti place de ea, in mod sigur vei vrea sa i-o arati printr-un simplu compliment. De asemenea, a fi retinut in aprecieri si ambiguu o va convinge ca nu este ceea ce ti-ai fi dorit.

3. De ce nu se uita in ochii mei?

A te uita in fix in ochii cuiva este un gest care simbolizeaza interesul si dorinta. Iar fetele tanjesc dupa acest lucru. Un singur minut in care o eviti si, in mintea ei, totul se ruineaza. De cealalta parte, o privire ferma si patrunzatoare este o dovada de siguranta. Tu alegi, important este sa te porti exact asa cum simti, fara ambiguitate.

4. De ce a ales acest loc?

Femeile interpreteaza fiecare gest pe care il faci. O locatie zgomotoasa, cu o atmosfera incendiara, creata de animatoare, ii va da impresia ca vrei doar o aventura. Si in acest caz, totul este in mainile tale. In functie de obiectiv, alege un local potrivit. Nu vei duce o "simpla aventura" la biblioteca.

5. Ce va comanda?

In mod sigur aceasta intrebare ii va trece prin cap, ea nefiind sigura ce sa comande. Acest lucru este normal si va trebui sa ai mare atentie, nu ai vrea sa mananci o friptura de porc daca partenera e vegetariana. Iar ea, cu siguranta, se gandeste la toate aceste situatii!

6. S-a terminat deja?

Unii au impresia ca prima intalnire e doar o discutie intr-un cadru mai special. Ai putea fi surprins, dar cele mai multe femei doresc cu mult mai mult decat atat, doar ca nu vor avea tupeul sa o zica. Propune-i ceva, nu lasa totul sa se termine prea repede. Vei fi surpins cate poti face daca ai simpla idee de a propune...

Concluzia: Femeile pot fi distante, insa asta nu inseamna decat un singur lucru: sunt foarte ocupate cu analiza, incercand sa descoase orice gest al partenerului, pentru a se putea adapta situatiei.

Unele femei doresc sa o faca o impresie excelenta, iar din aceasta cauza nu sunt foarte atente la conversatie, dand senzatia de indiferenta.

Totul poate decurge asa cum vrei, daca intelegi cum gandeste o femeie si de ce.

sursa: MensFitness.com
foto: Hepta.ro

În articolul

Ce-i trece prin cap unei femei la prima intalnire

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x