Cinci lucruri care-i indeparteaza pe barbati de femei

Publicat pe 18.08.2011 la 16:57 Actualizat pe 18.08.2011 la 16:58

Pentru ca o relatie sa mearga bine pe o perioada lunga de timp este foarte important, atat pentru femei, cat si pentru barbati sa stie ce lucruri ii starnesc curiozitatea partenerului dar si ce ii indeparteaza. Tocmai de aceea fiecare dintre ei trebuie sa petreaca suficient timp pentru a descoperi toate aceste amanunte care, pe termen lung, fac diferenta intre o relatie de succes si un esec rasunator. Iata 5 lucruri care nu doar ca-i indeparteaza pe barbate de doamne, dar chiar le taie orice intentie romantica, in cazul in care doreau asa ceva.

1. Lacrimile voastre


Potrivit unui studiu recent publicat in revista Science, barbatii isi pierd interesul din punct de vedere sexual in momentul in care simt lacrimile unei femei. Explicatia cercetatorilor este una simpla: in timpul plansului, reprezentantele sexului transmit urmatorul semnal non-verbal: „Nu in aceasta seara, iubitule". Cu alte cuvinte doamnelor, daca vreti ca partenerul vostru sa va astepte in pat pus pe fapte mari lasati lacrimile deoparte. Si asta chiar daca in majoritatea romanelor de dragoste, cavalerii sunt gata sa-si verse sangele pentru frumosii ochi inlacrimati ai unei domnite aflate la ananghie.

2. Un machiaj extravagant


Este adevarat ca nici o femeie care se respecta nu va renunta la un make-up care sa o faca sa arate senzational, dupa parerea sa. Dar pe domni i-ati intrebat ce parere au? Nu foarte buna, potrivit unei cercetari de ultima ora. Doar 1 din 5 barbati isi doreste ca iubita sa apeleze la machiaj. In schimb, ceilalti 4 au declarat ca prefera femeile naturale.

3. Filmele pentru adulti


Urmarind anumite scene in filmele erotice, o femeie s-ar putea intreba: „Cum ar fi daca am incerca si noi asa ceva?". Nu mare lucru, ar putea raspunde expertii, care adauga ca barbatii care isi petrec prea mult timp urmarind astfel de productii ar putea dezvolta asteptari nerealiste atat in privinta look-ului partenerei, dar si a comportamentului. Ca urmare, nici o relatie nu va dura prea mult din cauza faptului ca respectivii nu vor fi niciodata satisfacuti sexual.

4. Fructele, mancarurile, miresme


In cazul in care te-ai pregatit pentru o noapte plina de nebunii si ai aprins si o lumanarica parfumata sau ti-ai aplicat pe corp o crema care sa-l starneasca si mai tare, te asiguram ca s-ar putea sa dai gres. O spun editorii de la Cosmopolitan care au descoperit ca mirosul de zahar sau lumanarele parfumate le evoca barbatilor mai degraba bucataria decat dormitorul. O alegere mai inspirata ar fi lotiunea de dus care le trezeste astfel simturile reprezentantilor sexului tare.

5. Soia


Acest produs este extrem de sanatos si benefic pentru organismul tau, insa din punct de vedere sexual nu este chiar cea mai buna alegere. Se pare ca soia are un efect de scadere a libidoului in cazul barbatilor. Exista chiar si poveste despre soia care este folosita de calugari pentru a-si infrana pornirile sexuale. Poate este adevarat sau sunt doar mituri urbane?

Citeste si Sfatul Parintilor

FOTO: vi.sualize.us

În articolul

Cinci lucruri care-i indeparteaza pe barbati de femei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x