Cum să te comporți la prima întâlnire?

Publicat pe 28.08.2020 la 10:25 Actualizat pe 28.08.2020 la 10:33

Prima întâlnire ar trebui să fie întotdeauna un eveniment căruia îi acorzi atenție. În primul rând, pentru că se presupune ca ai intenții serioase și îți dorești să cunoști cât mai bine persoana cu care ieși și în al doilea rând, timpul amândurora e prețios și nu ar trebui să fie irosit.

Prima întâlnire ar trebui să fie întotdeauna un eveniment căruia îi acorzi atenție. În primul rând, pentru că se presupune ca ai intenții serioase și îți dorești să cunoști cât mai bine persoana cu care ieși și în al doilea rând, timpul amândurora e prețios și nu ar trebui să fie irosit. Emoția primei întâlniri ne face, de foarte multe ori, să ne agităm și să creăm în capul nostru scenarii care mai de care mai imposibile, devenind foarte încordați.

Cum să te comporți la prima întâlnire

Îmbracă-te adecvat

Există o linie foarte fină între efort și exagerare, motiv pentru care nu trebuie să te dichisești mai mult decât o cere locul în care vă vedeți și în niciun caz nu trebuie să arăți de parcă nu-ți pasă unde mergi. Efortul pe care îl depui arată respectul față de partenerul tău. Informează-te exact despre locul în care mergeți și construiește-ți un outfit potrivit.

Fii tu însăți/însuți

O greșeală frecventă la primele întâlniri este aceea că alegem să ne comportăm sau să fim mai mult sau mai puțin decât suntem deja. Toată ideea cunoașterii unui om nou este să fim naturali, să fim plăcuți pentru ceea ce suntem noi cu adevărat. Nu încerca să pari altcineva doar pentru că în mintea ta ai părea mai interesant, lasă-te dus de val în limita bunului simț și permite-i celuilalt să vadă cine ești. În felul ăsta vei descoperi dacă sunteți compatibili sau nu, scutind foarte mult timp pierdut.

Păstrează o urmă de mister

Nu spune nimeni să fii reținut și să nu împărtășești nimic cu omul din fața ta, dar în același timp nici nu-ți expune toată viața din primele minute. În primul rând, pentru că elimini tot misterul dintre voi dezvăluind mult prea repede tot și în al doilea rând, vei părea egoist, având în vedere că vorbești doar despre tine.

Nu fii intruziv

Lasă persoana cu care ești la întâlnire să-ți spună lucrurile cu care se simte confortabilă, nu fii prea personal cu ea de la prima întâlnire. Dacă voia să-ți spună ceva, o făcea.

Ascultă

E important să fii o carte deschisă, dar în același timp e foarte important să-l asculți pe celălalt și să-i lași impresia că tu chiar ești interesat de ceea ce spune.

Fii pozitiv

Întâlnirile amoroase ar trebui să fie un moment plăcut, de destresare și cunoaștere. Nu aduce cu tine toate problemele, nemulțumirile și gândurile negative de frustrare. Ideea este să nu-ți încarci partenerul cu toate problemele tale pentru că se va speria cu siguranța de toată energia negativă transmisă.

Sursă: ramayana.ro

Citește și: Cum ne dăm seama că nu suntem disponibili emoțional pentru o relație? Cum îți dai seama dacă e îndrăgostit de tine? – 5 semne

În articolul

Cum să te comporți la prima întâlnire?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x