Cum stii daca EA e persoana aleasa, in sfarsit?

Publicat pe 01.04.2011 la 18:04 Actualizat pe 01.04.2011 la 18:06

Daca vrei sa te asezi la casa ta, in sfarsit, e bine sa fii deja in situatia in care sa poti identifica usor daca esti cu adevarat indragostit sau totul e doar o magie de moment, atunci cand te uiti si te gandesti la partenera ta.

Trebuie sa ai o baza solida daca vrei sa-ti dai seama usor daca actuala ta partenera e cea pe care o vrei cu adevarat in viata ta, mereu, ca sotie si ca mama pentru copiii vostri.


De aceea, e indicat sa faci o lista, la propriu, cu categorii diferite: motive pentru care relatia nu ar merge si nu va merge, motive pentru care crezi ca va merge si va rezista, calitati si defecte, obiective (daca le vezi in stare, realist, a fi indeplinite).


E important sa stii deja sa eviti mai multe tipuri de greseli daca te afli in fata unui asemenea pas important: fostele tale relatii reprezinta un barometru perfect in identificarea acestor greseli.


Dragostea, ca un drog?


Ca orice drog, si dragostea ne poate face uneori sa nu mai gandim coerent si sa ne gasim in postura in care aproape fara sa vrem, suntem implicati spre cai gresite.


Multi dintre noi au auzit des, sau au chiar prieteni directi care macar o data in viata au facut un lucru prostesc, confundand ceva de moment cu iubirea si dragostea eterna.


Cand suntem sub influenta magiei tindem sa nu bagam in seama aspectele negative ale partenerului. Ignoram deliberat ceea ce e negativ chiar in fata noastra, ceea ce ne face sa nu ne simtim bine, pur si simplu.


Aceste relatii nu tin si odata cazut din varf vei avea de escaladat un munte inalt cat Everestul de motive pentru care relatia nu a mers, pana sa te pui iar pe picioare.


Retine: tu esti cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont, trebuie sa te stii bine, sa te accepti si sa fii stapan pe gandurile tale clare. O modalitate buna de a gasi femeia vietii tale e sa le dai repede la o parte pe care care NU sunt bune din start.


Intreaba-te trei lucruri sincere!


1. Poti identifica cinci calitati de baza la o femeie, care sa fie cu adevarat necesare si importante pentru o relatie puternica?


Care sunt nevoile tale? Ai nevoie sa te afli langa o femeie afectuoasa? Desteapta? Cat de important e sexul pentru tine? Raspunde la aceste intrebari.


2. Ce doresti pe termen lung de la la partenera ta?


Vrei doar o legatura sexuala intensa? Vrei o sotie? Vrei cu adevarat sa te insori? Vrei copii?


3. Care sunt motivele pentru care relatia voastra nu ar merge?


Care sunt calitatile unei femei care trebuie sa fie clare, de negociat adica? Va aflati pe pozitii complet opuse daca vine vorba de religie? Dar de a avea copii?


Norocul e de partea ta, daca ti-l faci cu mana ta!


Odata ce ai identificat aceste raspunsuri, si ai si lista de care ai citit la inceput, vei fi mult mai in masura sa identifici ceea ce vrei de la partenera ta, actuala sau viitoarea, pe care inca nu ai intalnit-o. Barbatii de multe ori intra intr-o relatie si raman asa, fixati, fiindca nu isi identifica bine dorintele si nevoile.


Daca partenerei tale ii lipseste un "ingredient" absolut important din lista ta, atunci sunt slabe sanse ca relatia voastra sa mearga. Consulta-ti lista, fii sincer - sa nu te pomenesti ca stai cu anii intr-o relatie in care partenera ta iti e "cel mai bun prieten", dar sexul este groaznic, sau intr-o relatie in care sexul sa fie fantastic insa in care partenera nu este stabila din punct de vedere emotional si nu te face sa te simti confortabil, firesc.


Asa ca uita-te atent in sufletul tau, identifica-te, cunoaste-te, iubeste-te. Nu uita: vezi daca persoana din viata ta indeplineste cat mai multe criterii pe care le ai, care te fac sa te simti linistit, fericit si impacat. Si numai daca te stii bine pe tine vei fi in stare sa le identifici.


foto: ediets.com

În articolul

Cum stii daca EA e persoana aleasa, in sfarsit?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x