De ce esti singura: 5 greseli pe care nu realizezi ca le faci

Publicat pe 10.04.2013 la 17:24 Actualizat pe 10.04.2013 la 18:50

Experta in relatii Tracy McMillan, autoare a cartii "Why You're not Married... Yet", stie ce vor toti sa afle cand vine vorba de relatii si dragoste: cele mai importante greseli pe care le faci. Dar atunci cand adevarul iese la iveala, multi se codesc sa si-l asume. De fapt, e greu sa recunosti ca nu doar ceilalti gresesc atunci cand abordeaza o persoana, ci si tu.

Daca inca esti singura si nu vrei sa fii, e posibil, de fapt e chiar probabil, sa fii comis unele greseli si sa te porti astfel in continuare. Singurul motiv pentru care nu le vezi ca greseli este pentru ca te-ai obisnuit sa te comporti asa, crezi ca asta esti tu. Nu e adevarat. Iata cinci greseli care te impiedica sa iti gasesti perechea:

1. Prieteni cu beneficii: In opinia mea, asta e cea mai mare greseala pe care o fac femeile. Nu pentru ca este o chestie imorala, ci pentru ca in majoritatea cazurilor nu functioneaza. Asta este o metoda prin care fetele ajung sa fie cu barbatul pe care il doresc, dar care nu poate sau nu vrea sa aiba o relatie serioasa cu ele. Asta este definitia resemnarii si nu merita.

2. Aventuri sexuale: Asta este o greseala asemanatoare cu cea de mai inainte, numai ca in loc sa te cuplezi cu prieteni, o faci cu straini. Aventurile de genul acesta sunt ca heroina recreationala - in curand devii dependenta de ele. In cel mult trei saptamani, incepi sa te indragostesti de el, il presezi sa iti declare sentimentele lui si in final, tot tu suferi cand o ia la fuga.

3. Accepti ceva bun cand ai putea avea ceva minunat. Sau pierzi vremea asteptand ceva minunat cand ai puea avea ceva bun. Da, ambele lucruri se pot intampla, dar nu simultan. Uneori, simti ca ti-a sunat ceasul biologic si trebuie sa te asezi la casa ta. Alteori, ai avut destule relatii incat sa stii ce poti sa accepti si ce nu si mai ales, te afli in pozitia (sau asa crezi tu) de a emite pretentii.

4. Tratezi relatiile ca o vedeta. Urmaresti viata fabuloasa a vedetelor in tabloide si ai impresia ca poti trai asa. In realitate, nu esti atat de cunoscuta incat sa iti permiti sa faci o caseta porno si sa mai scoti si bani din ea sau faima. Deci, nu fa asta. Consoleaza-te cu gandul ca, odata cu trecerea timpului, nicio vedeta nu se va mai mandri cu nebuniile din tinerete.

5. Iti dai intalniri ca si cum ai avea tot timpul din lume. Nu o sa ai de castigat de pe urma frumusetii tale toata viata. Chiar daca s-a inventat Botoxul. Atunci cand avantajul tineretii o sa fie pierdut, vei realiza ca nu ai niciun prospect in ceea ce priveste viata amoroasa. Deci, nu te culca pe o ureche, ia-ti in serios viata personala, asa cum faci cu cea profesionala. Daca vrei sa fii cu barbatul iubit toata viata, sa ai o familie sau copii, daca vrei o viata implinita atunci experimenteaza, cunoaste si afla ce ti se potriveste.

foto: arteseduzione.it

În articolul

De ce esti singura: 5 greseli pe care nu realizezi ca le faci

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x