De ce NU îți găsești jumătatea

Publicat pe 31.03.2014 la 13:57 Actualizat pe 31.03.2014 la 16:47

Dacă treci de la o relație dezastruoasă la alta sau lucrurile par să nu se lege deloc cu oricine ai începe o altă relație, probabil te întrebi deja dacă nu faci anumite greșeli care te fac să alegi doar bărbații greșiți pentru tine. Citește lista de mai jos și vezi dacă nu găsești câteva dintre lucrurile care te-ar putea împiedica să îți găsești jumătatea.

Dacă treci de la o relație dezastruoasă la alta sau lucrurile par să nu se lege deloc cu oricine ai începe o altă relație, probabil te întrebi deja dacă nu faci anumite greșeli care te fac să alegi doar bărbații greșiți pentru tine. Citește lista de mai jos și vezi dacă nu găsești câteva dintre lucrurile care te-ar putea împiedica să îți găsești jumătatea.

1. Nu te iubești suficient

De multe ori ne criticăm destul de puternic și ne găsim tot felul de defecte ce țin de caracterul, dar mai ales de aspectul nostru fizic. Există însă o diferență între a-ți cunoaște punctele slabe și atuurile și a fi prea aspră cu tine însăți. Dacă nu ai încredere în propria persoană, acest lucru se va vedea în modul în care relaționezi cu ceilalți. Este important să te accepți pe tine însăți la modul complet, pentru că dacă tu nu te iubești, de ce ar face-o altcineva?

2. Teama de respingere și comparațiile cu fostele relații

Poate că relațiile anterioare ți-au zdruncinat încrederea în ideea de relații de cuplu, iar acest lucru te ține acum în loc. De multe ori cei care au fost răniți în trecut au tendința de a deveni mai închiși și de a se teme de a nu fi respinși din nou. Trebuie să renunți să mai privești înapoi și să nu îl compari pe fiecare nou partener din viața ta cu fostul.

3. Ești prea timidă

A fi timidă poate fi un lucru pozitiv pentru că în doze mici ea poate fi șarmantă și te poate face mai atractiv. Însă dacă ești prea timidă, acest lucru te-ar putea împiedica să îți găsești un partener de viață. Încearca să socializezi mai mult și nu spune nu petrecerilor la care cunoșți prea puțină lume, ele sunt cele mi bune ocazii de a cunoaște pe cineva, nu doar de a te simți bine cu prietenii tăi.

4. Ești prea disperată și nefericită

Bărbații simt când o femeie caută cu disperare să înceapă o relație, iar acest lucru nu îi face decqt să vrea să fugă din calea ta cât mai repede. Dacă mai aduci în discuție și căsătoria chiar la primele întâlniri, șansele de a rămâne cu tine scad dramatic. Audrey Hepburn a spus la un moment dat “fetele fericite sunt cele mai drăguțe”, iar acest lucru este perfect adevărat. Găsește-ți motive de fericire ce țin strict de viața ta, hobby-urile tale și vei vedea cum devii mult mai atrăgătoare în ochii celorlalți.

5. Aștepți o minune

Dacă astepți ca prințul din poveste să îți bată într-o zi la ușă, cel mai probabil vei rămâne doar cu așteptarea. Desigur, auzi la tot pasul povești despre oameni care s-au cunoscut și îndrăgostit absolut întâmplător, dar întâmplător nu înseamnă că cei doi nu au făcut nimic pentru a-și spori șansele de a cunoaște pe cineva. Mergi la întâlniri, participă la cursuri de dans sau pictură, la teatru și alte spectacole. Undeva îl vei cunoaște pe alesul inimii tale, dar acest lucru nu se va întâmpla cu siguranță dacă de la serviciu mergi direct acasă și îți petreci toate zilele libere cu familia și un grup restrqns de prieteni.

6. Nu știi ce vrei

Greșeala cel mai des întâlnită este a nu ști ce fel de bărbat cauți. A nu-ți cunoaște dorințele si așteptările poate fi cea mai mare piedică pe care ți-o pui singură în calea iubirii. Nu trebuie să ai o listă pe care să bifezi lucruri, dar este bine să ai în minte câteva lucruri esențiale: vrei pe cineva cu care să călatorești mult, să explorezi locuri noi, sau cauți mai degrabă pe cineva căruia să îi placă viața pe lângă casă, să gătiți împreună, să aveți rutina voastra plăcută? Vrei copii? Dacă da, câți. Și așa mai departe. Nu trebuie să găsești pe cineva sută la sută compatibil cu tine, dar dacă tu vrei o familie numersoasă, iar partenerul tău nu vrea deloc să audă de copii, cel mai probbil relația nu va avea viitor.


În articolul

De ce NU îți găsești jumătatea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x