De ce nu ma iubeste si el? 18 motive si solutii

Publicat pe 04.07.2013 la 11:27 Actualizat pe 04.07.2013 la 12:05

Barbatul visurilor tale nici macar nu te baga in seama? Afla cum sa vii de hac fiecarei scuze.

Din pacate nu este intotdeauna asa cum vrei. Poate ca te indragostesti de un tip, insa, din diferite motive, el nu simte la fel ca tine. Ii dai la inceput cateva indcii – nu ii spui direct – si astepti ca si el sa faca acelasi lucru, insa nu se intampla nimic?

De obicei, cea mai buna optiune este sa preiei conducerea si sa faci prima miscare din moment ce el nu vede ceea ce i se asterne pe tava. Insa lucrurile nu sunt atat de usoare precum par si ar fi mult mai bine daca ai stii exact cum sta treaba.

Este adevatat ca fiecare barbat este diferit, dar se intampla ca macar una dintre urmatoarele 18 solutii sa functioneze.

Incerci cu disperare sa il ai

In incercarea ta de a-l seduce, incepi sa pari disperata. Acest lucru insa descurajeaza barbatii, in special daca isi dau seama ca te pot avea oricand.

Barbatilor le place sa vaneze, deci e mai bine sa ii lasi sa faca asta... ofera-i mici indicii insa nu-l vana tu caci il vei indeparta.

Nu esti genul lui

De multe ori, o femeie se simte ofensata atunci cand un barbat nu o place. Indiferent din ce motiv, poate nu esti genul lui. Nu lasa acest lucru sa te afecteze si nu teschimba pentru nimeni. Cauta pana vei gasi ceea ce trebuie. Pentru a te ajuta sa treci peste acest lucru, gandeste-te la toti cei cu care te-ai intalnit insa nu ti-au placut dintr-un anumit motiv si te vei lamuri.

Te vede doar ca pe o prietena

In prezenta ta vorbeste despre alte femei pe care le place? Iti ofera detalii despre cuceririle sale? Cand se intampla asa ceva, este evident ca sunteti doar amici. Te-a asezat in zona prietenilor, insa este foarte posibil ca tu sa-i fi declinat avansurile initiale si de aceea sa fie astfel. Lasa lucrurile asa si iti vei da seama pe parcurs.

Ii place alta femeie

Sa nu te astepti sa iti dai seama daca este un tip de calitate si, uneori, iti dai seama de acest lucru prea tarziu. Stiind ca este indragostit de altcineva sau ca e implicat intr-o relatie, schimba totul. Poate ca aceste lucruri se schimba in favoarea ta, insa ideal ar fi ca si tu sa mergi mai departe.

Nu este atras sexual de tine

Daca ati fost prieteni mult timp, este foarte posibil sa nu te vada ca pe o femeie.

Daca-l vezi ca se aprinde dupa alte femei (insa nu si dupa tine), inseamna ca nu il atragi din punct de vedere sexual.

Il poti pune la incercare imbracandu-te sexy. Daca nu reactioneaza, insemna ca te priveste ca pe o simpla prietena si nu-si poate imagina nimic mai mult.

Crede ca nu sunteti compatibili

Gandeste-te: vrei ca potentialul tau partener sa aiba anumite calitati? Ei bine si barbatii gandesc la fel. Poate ca dintr-un anumit motiv, nu bifezi ceea ce el isi doreste de la o femeie. Daca vrei sa afli despre ce este vorba, intreaba-l ce isi doreste de la o femeie. Esti femeia pe care o descrie? Daca nu, ai aflat raspunsul.

Este gay

Desi pare un cliseu, acest lucru se intampla din ce in ce mai des.

Daca dai peste un astfel de tip, nu te simti ofensata caci nu este vina nimanui.

Se lasa influentat de familie

Poate ca te place, insa familia sau prietenii sai nu sunt de acord. In acest caz, uita de el caci nu este un barbat adevarat.

Opiniile sale religioase sunt diferite fata de ale tale

Sunt oameni care tin cu adevarat la opiniile lor in ceea ce priveste religia. Daca parerile voastre nu coincid, desi oamenii se pot converti, acest lucru va sta la un moment dat impotriva voastra.

Nu este pregatit pentru o relatie

Multe femei nu inteleg acest lucru, insa unii barbati pur si simplu nu sunt pregatiti niciodata sa aiba o relatie serioasa.

Daca barbatul care iti place nu este pregatit pentru asa ceva si vrea doar sa se distreze, nu-ti pierde vremea cu el si cauta pe cineva care isi doreste aceleasi lucruri ca si tine.

Nu are idee ca il placi

Tii minte acele subtilitati despre care am discutat mai sus? Ei bine, poate ca el nu le stie. Poti face lucrurile mai usoare pentru el daca ii vei da indicii subtile, cuvinte care sa iti exprime sentimentele.

Nu-i spune ca esti indragostita de el, insa flirteaza ca sa-l tii interesata.

Il sufoci

Esti cu el zi de zi, il tii de brat, ii respiri aerul si in general il sufoci cu afectiunea ta. Poate ca deja l-ai speriat.

Incearca sa te controlezi si sa pari mai putin infatuata daca vrei sa te remarce.

Este o mare diferenta de varsta

Poate crezi ca tipul este minunat, insa daca ai doar 18 si el 28, sansele sa fie interesat de tine sunt destul de mici.

Cu privire la ceea ce simti si stii despre viata, sex si relatii, din punctul lui de vdere esti doar un copil. De obicei, barbatii care se intalnesc cu femei mai tinere sunt cei care nu se pot intalni cu femei de varsta lor. Acest lucru ar trebui sa iti spuna ceva.

Are nevoie de timp

Poate ca este o „prada” minunata. De obicei, barbatii care inteleg ce implica o relatie si cum trebuie sa trateze o femei sunt cei care conduc companii ori au slujbe solicitante. Un tip ca el are cateva prioritati foarte clare.

Din pacate, in majoritatea cazurilor, iubirea vine pe locul doi, dupa cariera. Daca ai dat peste un asemenea barbat, il poti pacali sa intre in relatie – insa nu va fi o relatie echilibrata. Deci ori il astepti ori iti cauti pe cineva care sa aiba timp pentru tine.

Multi dintre acesti barbati se vor casatori cu carierelor lor toata viata. Poate parea minunat din afara, dar odata ce ai patruns vei observa ca multe dintre lucrurile are fac ca o relatie sa fie minunata lipsesc.

Este de parere ca femeile care arata bine nu sunt prietene bune

Este o conceptie gresita in randul barbatilor „slabi”. Pentru ca foarte rar au ocazia de a fi in prezenta unei femei superbe, ei asuma in mod automat frumusetea cu persoanele care nu o merita. Aceasta si din cauza faptului ca nu prea a avut de-a face cu o femeie ca tine, deci simte un fel de ura. Uita de el si cauta-ti un barbat real!

Ii este frica sa iti ceara o intalnire

Din nou, in opinia personala, daca un barbat nu poate dovedi ca este barbat, nu este barbat. Daca un barbat nu iti poate cere o intalnire doar pentru ca nu este sigur pe el insusi, ei bine nu este un barbat potrivit pentru tine.

Stie ca te poate avea

Un barbat stie ca te are daca se intampla urmatoarele doua lucruri: ori esti tot timpul disponibila, ori faci greseala sa ii spui ca ai mare nevoie de el.

Atunci cand stie ca te poate avea, isi pierde interesul. Poti rezolva asta dandu-i impresia constanta ca te vezi cu altcineva si ai mereu un program incarcat. Stiu ca poate fi greu caci ti-ai dori sa iti petreci timpul alaturi de el, insa rezista dorintelor tale pentru ca lucrurile sa mearga mai usor.

Oricum, daca sentimentele tale pentru el sunt atat de puternice incat trebuie neaparat sa-l ai, cere-i o intalnire.

În articolul

De ce nu ma iubeste si el? 18 motive si solutii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2024. Gemenii se pun pe primul loc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Casa Verde 2024. Reacţia lui Răzvan, care n-a apucat să prindă fonduri, deşi avea totul pregătit
a1.ro
Ți-l mai amintești pe Adi Nartea în postura de prezentator MPFM? Cum arăta concurentul Asia Express acum 10 ani
HelloTaste.ro
Ciorbă de roșii ca la bunica. Rețetă cu gust de copilărie
Catine
Relațiile care trec de anul 2024 sunt construite să dureze întreaga viață, potrivit astrologilor
useit.ro
Băutura care poate ajuta la menținerea masei musculare. Mulți oameni o consumă în fiecare zi
as.ro
Miliardarul Ion Țiriac va plăti o sumă modică, drept taxă de lux, pentru „bijuteria” de aproape 800.000 de euro
MediCOOL
Metoda de antrenament animal flow: cum funcționează și ce mișcări presupune
Spynews
Românca dispărută în Italia a fost găsită moartă. Suspectul ar fi un băiat de 17 ani cu care se întâlnea
DeParinti
Mezinul familiei: 8 fraze pe care psihologii îi îndeamnă pe părinți și bunici să nu i le mai spună
MediCOOL
Alimente care provoacă reflux gastroesofagian. Ce să eviți pentru a preveni arsurile la stomac
HelloTaste
Tartă Tatin cu gutui caramelizate și blat cu nuci
x