Esecuri la prima intalnire

Publicat pe 17.08.2010 la 17:28 Actualizat pe 17.08.2010 la 17:33

Gata: seara pe care o asteptai a venit. Te vezi cu femeia pe care ai pus ochii de putin timp si care ti-a acceptat iesirea in oras. Esti gata, esti linistit sau panicat? Stii la ce sa te astepti sau nu te intereseaza, avand deplina incredere in tine?


Daca totusi iti place sa sufli si in iaurt, macar putin de tot, e bine sa tii cont de esecurile cu sanse cele mai mari de reusita si sa te pregatesti. Au patit-o altii inainte, o patesc multi in prezent si o vor mai pati milioane de oameni, doar anul asta, de exemplu.


Se imbata. Rau!


Ati iesit in oras, ati inceput sa beti, ea si-a ales cocktailul favorit, apoi inca altul, dupa care s-a incalzit a gustat si de la tine. Si uite asa dupa 3 ore ai ajuns sa fii fata in fata cu o femeie beata, care trebuie sa se tina de tine pentru a merge si care mai are un pic si se prabuseste.


Pleaca mult mai repede


Tocmai v-ati intalnit de 30 de minute, ai senzatia ca totul merge bine cand, deodata, ea se scuza si pleaca grabita. In acest caz ar fi bine sa tii pentru tine acest esec, sa nu te vada prietenii ca esti din nou liber cand inca e soarele pe cer.
Se ia de alti oameni din jur
Cumva legata de primul punct, problema de aici poate deveni si mai grava: daca dupa ce s-a ametit devine scandalagioaica, trebuie sa fii cu ochii pe ea. Poate i se pare ca a fost calcata pe picioare si sare la bataie cu un tip care e dublu decat tine, poate se ia de o chelnerita despre care crede ca se uita prea frumos la tine.


Ti se face rau


Ea e foarte hot, totul merge bine, gesturile si mimica ei iti sunt pe plac, insa, deodata, simti ca stomacul incepe sa-ti faca probleme. Mari. Sa scoata chiar sunete ciudate. Ea te intreaba daca esti in regula, tu vei zice da, cum sa nu. Ai doua sanse acum: ori dispare durerea, caz in care esti norocos, fie ii zici si atunci intalnirea se incheie. Roaga-te sa fii norocos.


Va certati


In multe cazuri prima intalnire nu inseamna doar vorbe calde, priviri frumoase si norisori albi si pufosi deasupra capetelor voastre. Se intampla uneori sa incepeti sa va certati, chiar de la mici tampenii. Si sansele ca intalnirea sa se incheie devin mari daca tu nu stii cum sa temperezi situatia.


Un alt tip se da la ea


Aici, desi aparent complicata, situatia e destul de clara. Depinde de ea cum se termina incercarea unui alt tip de a ti-o fura. Poate intrusul ii arunca un anumit tip de priviri, poate un zambet, poate insista. Daca ea se emotioneaza, se simte atinsa si se inroseste, e clar ca trebuie sa inchei si sa-ti vezi de viata ta. Daca ea la prima intalnire deja nu e cu tine si este deturnata la o simpla privire din partea altuia, atunci fie pleci, fie o intrebi de ce a iesit cu tine. Daca doar pentru sex, atunci ia-o de mana si mergeti un pic la baie. Problema rezolvata.

Foto: The Sun

În articolul

Esecuri la prima intalnire

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x