FOTO! Ei sunt adevaratii Noah si Allie din filmul "The Notebook"

Publicat pe 25.03.2013 la 20:20 Actualizat pe 25.03.2013 la 23:58

Jack si Phyllis

Ai visat la o poveste ca cea din filmul ""The Notebook"? Ei bine, ei au trait-o. Vorbim despre doi oameni care au trait inceputul pasional al unei povesti de dragoste iar acum ii culeg ramasitele in putinele momente de luciditate.

In 1941, Jack Potter a inceput sa scrie in jurnalul sau despre o fata frumoasa pe care a cunoscut-o la dans si pe care spera sa o revada.

"Era o dansatoare excelenta si mai in varsta ca mine - mi s-a parut minunata si asa o vad inca. A fost dragoste la prima vedere, categoric, totul s-a asezat asa cum trebuia. Era imposibil de crezut", povesteste Potter pentru Daily Mail.

Peste nici un an si jumatate cei doi s-au casatorit. Astazi sunt inca impreuna. "Am fost impreuna dintotdeauna. Nu am avut copii, am fost doar noi doi", marturiseste barbatul. In ultimii 70 de ani, Jack Potter a notat intr-un jurnal toate povestile lor memorabile si glumele pe care doar ei le stiu.

Recent, partenera sa de viata, Phyllis, a fost diagnosticata cu dementa senila. Exact ca in "The Notebook", Jack s-a apucat sa ii citeasca sotiei din jurnalul sau la azil.

"De multe ori iau poze cu noi din timpul calatoriilor noastre si i le arat, ii face placere asta. De fiecare data cand vin la ea, intinde bratele sa ma cuprinda - e foarte tandra, desi nu se simte bine. Lui Phyllis ii e greu sa vorbeasca asa ca mai mult vorbesc eu sau ii citesc".

Nu a trecut mult timp de cand si-au sarbatorit 70 de ani de casnicie. Cum au ajuns aici? Motto-ul lor a fost si este: "Ce-o fi, o fi. O sa infruntam impreuna totul".

foto: SWNS.com/ Casey Gutteridge

În articolul

FOTO! Ei sunt adevaratii Noah si Allie din filmul "The Notebook"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x